Melyik az az okostelefon, amivel szép tiszta képeket és tiszta videót lehet készíteni. Kb 60ezer forintig?
Figyelt kérdés
Lenovot ajánlotta az eladó, hát nem minősítem a fotó minőségét :(2016. jún. 2. 11:08
12/23 A kérdező kommentje:
Hú milyen ismeretlen telefonok. Ezek tényleg jók? Azt hittem vmi samsung vagy LG amit ajánlani fogtok.
2016. jún. 2. 18:37
13/23 anonim válasza:
Xiai nagyon nem noname... kina 1. Telefon markaja nagyon megbizhazo egy marka es nagyon jo ar/ertek aranyu mert a xiaomin nem a markat hanem a minoseget kell megfizetni
14/23 A kérdező kommentje:
Köszi! Soha életemben nem hallottam. Őszintén én egy főállású anya vagyok, ma "szabadnapon". Így gyorsan próbálok sokat okosodni :) A samsung telefonom, ami már 5 éves beadta a derekát. Fontos, hogy a gyerekeket azonnal tudjam fotózni és telefon az mindig nálam van, fényképező nincs. Vannak pillanatok amikor nincs idő fényképezőt keresni.
Szóval ezért vagyok ennyire analfabéta e témában (mert igazából nagyon kiesik az érdeklődési körömből) :)
2016. jún. 2. 19:12
15/23 anonim válasza:
Samsungot tilos venni mert 0.5evenkent ujra telepithetett es igy ugrik az osszes keped hidd el a xiaomi siman elmegy 3evig
17/23 A kérdező kommentje:
Közben olvasgatok másfele is. Valahol vki azt írta, nem magyar a szoftver. Tényleg?És sok fotó elfér rajta, egyéb programok is futnak? Sok pdf fájlt kell letöltenem és azért játékot is szoktam a gyerekeknek néha napján. 2-3-at. ezeknek is megfelel?
2016. jún. 2. 19:55
18/23 anonim válasza:
Amit kuldtem azon olyan rom van h 100szazalekig magyar nyelgu nekem a note 3pro valtozat van es magyon oiraly ois gep es arra a 16gigara siman rafer tobb nagy jatek is es minden mas is
19/23 anonim válasza:
15-ös
Ezt a félévente újra telepítést hol hallottad? Valami szifonos fórumon?
Azért a Xiaomi messze van a prémiumtól, Bár, a kategóriájában a legjobbak közt van. De ez is Android, ezt is meg lehet dögleszteni.
20/23 anonim válasza:
A másik, amit tapasztalatból mondok, mert az unoka egy éves, hogy a 16GB baromi kevés tud lenni fotózáshoz és filmezéshez. Sajnos a 60 ezres keret eléggé behatárolja a választási lehetőségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!