Shofia kérdése:
Melyek azok a 30000 ft-nál olcsóbb telefonok, amelyeknek nagyon szép a kamerájuk, jól működik, és okostelefon?
Figyelt kérdés
Eddig bármelyik telefon, amit találtam, az jó meg minden, csak nagyon béna a kamerája. Csak ennyi a problémám vele. Szóval igazából csak jó kamerás olcsó okostelefont keresek.2016. jún. 1. 19:06
1/13 Alain Delon válasza:
A telefon alapjában telefon. A kamera csak bónusz benne. Vegyék egy rendes kamerát inkább.
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tökéletesen éles, és szuper jó kamerára gondolok! Csak hogy ne legyen az a gagyi! Mert néha a barátokkal jó fotózkodni, és arra kell.
2016. jún. 1. 19:17
4/13 anonim válasza:
ennyiből nem kapsz jó kamerájú telefont
6/13 anonim válasza:
Hihihi!
iPhone 4S. Fogadjunk erre senki nem gondolt ! Szuper kamerája van, és ha nem tömöd meg appal akkor még gyors is.
Androidban sajnos semmi hasonló nincs.
7/13 Alain Delon válasza:
6-ra: 30000 alatt nem igen találtam hirdetés rá. Amúgy meg státusza muzeális, 2011-es kiadás.
8/13 anonim válasza:
Vernee Thor van 40k-ért eustocknál, ennél jobb ár-érték arányút szerintem nem találsz mostanában.
9/13 anonim válasza:
Acer Liquid Z4, enyém is ilyen, és nagyon szép képeket csinál.
10/13 anonim válasza:
#7 nem mondanam hogy muzealis, nekem ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!