IPhone SE vagy iPhone 6? (Többi lent)
Nos. Most tervezek új telefont venni. A mostani telefonom egy Samsung Galaxy S Advance ami valljuk be, nem egy erős teló. A samsung 4" és az SE is 4". Ennél nagyobb telefonom nem volt. Részletfizetésre venném. Az lenne a kérdésem, hogy az iPhone 6-ot érdemesebb lenne megvenni csak azért mert nagyobb a képernyője és vékonyabb? (elméletileg lasabb a 6-os de gyakorlatilag nem nagyon) Személy szerint nem nagyon van gondom a 4"-al csak valami újat akarok kipróbálni és már a tököm ki van a fagyásokkal (S advance :D). Válasz gyanánt szívesen meghallgatnék egy-két tapasztalatot is.
U.I.: Nem vagyok az a gazdag gyerek aki farzsebből kirántja a 200k-t. Vagy éppen anyuéból/apuéból.
Az SE egy évvel frisebb hardverrel van, és kisebb felbontású a képernyő. Ez azt jelenti, hogy kb. 1-1,5 évvel tovább tudod majd használni, ha "élete végéig" nálad marad.
Személy szerint szeretem a nagyobb telefonokat, a 4,7" pont az a kényelmesen használható méret, amire sokkal több szöveg ráfér, mint a 4"-ra, netezésre jobb. Ráadásul a nagyobb felbontáson szebbek a képek, videók, weboldalak. De van aki meg a 4"-ra esküszik, ez elég szubjektív.
Rosszul nem jársz egyikkel sem, nem kell egy 4(!) éves középkategóriás telefonhoz hasonlítani (ez az S Advance).
Samsungon hard reset és újra jólesz.
Vissza a kérdésre,inkább SE
Szubjektív, nekem az 5-ös design szebb, mint a 6-osok.
Markánsabb, nem egy tucat szappantartó, van benne egy kis szögletesség, ami jót tesz neki.
Letisztultabb, a 6-oson azok a randa csíkok a házon, te jó ég...
Kilógó kamera - ezt a Apple nálam soha nem magyarázza ki :-) Miért, miért?
Csak telefonnak bőven elég a 4". Ha nagyobb kell, ott a tablet, a laptop, vagy a TV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!