Huawei P8 Lite?
Figyelt kérdés
Huawei P8 Lite telefonon gondolkodom hogy vennék,de ahogy olvasgatom a teszteket és a leírást,visszatart egy kicsit a vásárlástól,hogy nem lehet kivenni az akksiját.Jelenthet ez a későbbiekben valamilyen problémát?2016. máj. 28. 23:04
1/2 anonim válasza:
Én inkább az üzemidő és kijelző miatt aggódnék.
2/2 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy én telefonon egyáltalán nem játszok,zenét nem hallgatok,filmet nem nézek.Nekem csak facebookra,böngészésre kell.Naponta fél órát a melóban kaja közben,meg elalvás előtt.Az is kb.fél óra,mert bealszok.Most egy Samsungot használok,és elegem van abból,hogy nem tudom az alkalmazásokat sd kártyára átrakni.A fényképeimet meg sem engedi nézni.
2016. máj. 29. 01:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!