Melyiket válasszam iphone 3gs vagy google nexus one?
Figyelt kérdés
mindent vegyetek figyelembe. és azt is írjátok le hogy miért.2010. ápr. 10. 22:31
1/11 anonim válasza:
google jobb, iphone pártik úgyis lepontoznak de még nem próbálták a nexust
2/11 anonim válasza:
Szerintem a Nexus jó készülék, de a közelébe sem ér a 3GS-nek. Ettől függetlenül próbáld meg kölcsönkérni mindkét gépet 1-1- napra valakitől és teszteld le. De ha már HTC-t akarsz, akkor van jobb is...
3/11 anonim válasza:
természetesen iPhone 3GS. Nexus van se rossz telefon, Adroid meg miegymás, de ha utánanézel hogy mit fog tudni a 3GS 4.0-s szoftvere ami nyáron jön ki akkor egyértelmű hogy az apple készüléke mellett teszed le a voksod. (Multitasking például)
Másik ok: mindent az iPhonera optimailzálnak a világon (weblapok stb), tengernyi tartozékkínálat, mindent erre fejlesztenek. Nem fogod megbánni.
Nexus is jó próbálkozás, de ha gördülékeny életet akarsz élni akkor iPhone.
4/11 anonim válasza:
Igen, minden weblapot iPhonera optimalizálnak. Elég megnézni, hogy a világ összes honlapjának csak 89%-a tartalmaz Flash animációt.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és az igaz hogy a nexus one gyorsabb mint az iphone 3gs? valahol olvastam
2010. ápr. 11. 09:26
6/11 anonim válasza:
nem igaz
egyébként az iphone sokkal jobb mint a nexus
7/11 anonim válasza:
Nem gyorsabb, letesztelték többször is. A PCworld csinált összehasonlító videót is, nézd meg!
8/11 anonim válasza:
De gyorsabb, én is olvastam a tesztet, kamu az egész, ha lejtős pályán mérsz úgy könnyű.
Amúgy ha villogni akarsz akkor iPhone, ha a jobb telefont akarod választani akkor Nexus One. De szerintem inkább HTC HD2.
9/11 anonim válasza:
Iphone. Sokkal kiforrottabb és felhasználóbarátabb, ráadásul most nyáron jön a 4.0-s OS, aminek az újításai ismét csak magukért beszélnek.
10/11 anonim válasza:
Én is iphone párti voltam eddig és simán azt tanácsolnám, de most kijött a htc desire és az már erős riválisa az iphonenak. nexus one felejtős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!