Egy idő után belassulnak az Androidos telefonok, ez tényleg igaz? Miért?

Az iPhone nem tarolja a szemetet. Az android viszont olyan mint egy jo kukas auto, mindent bepakol az u.n. cache memoriaba aztan onna turkal, ami komplett hulyeseg. Na meg fagyasztja a procit a sok szemet, meg mindenfele hulye effektust hoz letre, peldaul sima weboldalakat sem tudsz megnyitni egy ido utan.
Ezt azert talalta igy ki a Google hogy 6 havonta vegyel masikat.
Ha jot akarsz magadnak iPhone-t vegyel. 5S jo valasztas de annal jobb az SE, meg a 6-os szeria ha nagyobb kepernyot akarsz.

A "lassulásnál" számít az adott gyártó is, mert azok is képesek teleszarni mindennel a telefont.
Nekem Sony Xperia T-m van, 4 éves, Galaxy S3-as kategória, és a gyári rendszere szinte használhatatlan a sok felesleges app miatt. Alapból ott kezdődik a dolog, hogy 30 alkalmazást le tudok tiltani, mert egyszerűen nem kell.
Ami viszont előny, hogy androidos telefonok többségére létezik Cyanogenmod, ami alapból úgy kezdődik, hogy nincs benne felesleges app, és csak azt teszed fel, ami neked tényleg kell. Ilyen szempontból androidból is nézni kell hogy minél inkább gyári rendszer legyen.
Az is tény, amit előttem írnak, hogy az emberek fele teleQrja a telefonját "takarító" meg "gyorsító" programokkal a telefont és csodálkozik hogy szar. Vagy az sem mindegy mit hasonlítunk mivel, megvesznek egy 30 ezres android készüléket, aztán 300 ezres iphonehoz hasonlítják.
Nem mellesleg meg pont a régebbi Iphone tulajdonosok panaszkodnak itt, hogy az is belassul új IOS-el, akkor mi a kérdés? :D

nem kell fb b*zinak lenned, hogy legyen normális életed. Nekem konkrétan nincs instagrammom, snapchetem, fbn is 1 azaz 1 szelfi van fennt rólam, az is egy csoportos, amit az egyik haverom rakott fel. Úgy látszik, kifogtam egy normálisabb osztályt (bár a 2/3-a igy is idióta...) Ha tényleg ilyen hülye az osztályod, keress máshol barátokat. Vagy mittom én. Mert ugye a mi korunkban (én is 14 vagyok) elég nehéz máshol ismerkedni.
Egy dolgot viszont még tanácsolok! Ne állj be a sorba! Attól még, hogy a világ nagy része hülye, neked nem kell annak lenned ;)

1. Ez a RAM zabálás túl van ragozva, 1GB felett nem fog számítani. Főleg hogy a futó alkalmazásokat 2 kattintás kilőni.
2. A frissítéses dolog szintén túl van ragozva.
3. Senki nem kényszerít arra hogy használj 125.000 közösségi alkalmazást, abba meg még senki nem halt bele, hogy nem kapott értesítést az ismerőse új cicás képéről. A sok ilyen szar alkalmazást amúgy is kiváltja egy normális böngésző, amin ugyanúgy használható bármi.
4. Elég hamar kialakítható a normális programok listája, azokból meg annyit teszel fel, amennyit nem szégyellsz.
5. Ez a legfőbb, de amennyiért Iphone-t veszel, annyiért androidból is csúcs készülékek vannak amik ugyanolyan jók.

# Ilyen normális, kulturált magyarázatot rég olvastam itt :) "
Ez nem normális magyarázat, hanem egy bevett parasztvakítás.
Persze, a 4 magos telefon nem bír majd el egy szaros messengert meg a többit.
Szándékosan teszik tönkre a telefonod.
Mi a reteknek van rajta egy rakás program???
Nem is használom a 99-át.
Akkor minek?
De a legjobb, hogy letörölni se lehet semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!