Samsung J5 vagy J3 2016?
Sziasztok! E két telefon közül melyiket válasszam? Segítséget szeretnék kérni hogy könnyebben tudjak választani. Mindkettő nulla forintos a Telenornál.
Nem igazán látok nagy különbséget, de nem is értek hozzá annyira. Néha játszok is a telefonokon.
Köszönöm.
"...remélem hamar tönkre fog menni..."
Te arról beszélsz, hogy a Samsung úgy általában egy rossz minőségű telefon. Biztos vagy benne, hogy csak fél évet fog bírni.
De a válaszadók közül senki sem beszélt ilyesmiről. Arról volt szó, hogy lassú a processzora és hogy egy rakás fos, feltételezhetően ugyanebben az értelemben. Senki sem ajánlotta, mégis megvettem? Milyen értelemben nem ajánlották? Hát játékra. De te úgy érvelsz, mintha a megbízhatatlansága miatt nem ajánlották volna és én, mint egy idióta ennek ellenére megvettem.
Kiírzam egy kérdést egy telefonról, és a válaszok alapján vettem meg ezt, mivel csak a lassú processzort tüntették fel negatívumként, ami nekem nem annyira fontos. Csak néha játszom telefomon, kis játékokkal.
Két dolog van. Lehet, hogy a Samsung tényleg rossz minőségű, ezt nem tudom. De te hibásan érvelsz mert olyasmivel támasztod alá a saját állításod, amit nem abból a célból írtak "...senki sem ajánlotta...".
A másik, hogy nem helyes a másik ember kárát kívánni, pláne nem névtelenül.
Többek között ez a két tipikusan magyar jelenség az oka, amiért nem szeretem ezt az országot.
Ez általános, és egy külföldi számára még feltűnőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!