Megéri-e egy iPhone 5s 2016-ban?
Ez a kérdés már volt egy párszor....
De amúgy nem éri meg, ott van már az SE, ami külsőre ugyanolyan, tudásra viszont a 6s szintjén van...mondjuk nem tudom alapesetben mennyi az 5s ha nem akciós...ha nem sokkal olcsóbb így, akkor inkább az SE-t javaslom.
Nem mondom, hogy ifos, de 100E egy telefonért????? Ne őrülj meg!!! Én vettem egy iPhone 4S-t 20E-ért (már az is nagy összeg volt érte), de nem tetszik. B.nőmnek adtam, nekem nem kell, nem tudom használni. Visszatértem a hybrid Nokiára.
Elég frusztráló, hogy próbálom összehozni az iPhone-t az iMac-kel és felismeri ugyan, az iPhoto-t rendeli hozzá, de onnan nem lehet kinyerni sehogyan a képfájlokat, se sima kopi, se export, se áthúzás. Az Apple kissé megbonyolította ezt az egyszerű műveletet. Biztos van rá mód, de nem jöttem rá hogyan és tutóriált sem találtam hozzá. Ellenben, amikor Windows-ra csatlakoztattam, akkor minden nehézség nélkül megjelent a mappa. B.tnőm Windows-t használ, így megvannak a kép fájlok. Ismerőseim, akik almás telót használnak, Windows-on szaladgálnak, Mac-en senkinek nincs tapasztalata közülük.
Volt előtte iPhone-od?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!