Mi a véleményetek erről a telefonról?
Figyelt kérdés
Samsung S52302010. ápr. 9. 15:12
1/8 anonim válasza:
én januárban kaptam ilyet,én imádom(L) nagyon szeretem.:)
nekem tökéletesen megfelel.Jó képet csinál.Csak a vaku hiányzik....
13L
2/8 anonim válasza:
Én meg ilyet fogok kapni :) [L] sztem is jó teló :D
3/8 A kérdező kommentje:
van hozzá cerka ?? vagy nem tom h hívják. remélem értitek mire gondolok :D
2010. ápr. 9. 15:26
4/8 anonim válasza:
Az érintős telefonok között ez és a LG kp500 a legolcsóbb. Nem a legjobb telefonok, de ezzel mindenképp jobban jársz, mint az előbb említettel. Ceruza nincs hozzá, viszont, ha szükséged van rá, akkor lehet hozzá külön is venni.
Remélem segíthettem.
Üdv!
5/8 anonim válasza:
A Samsungba nincs cerka, de az LG-be van.
Ui: Az LG olcsóbb.
6/8 A kérdező kommentje:
Lehet h az LG olcsóbb de nekem az nem tetszik..=)
2010. ápr. 9. 16:20
7/8 anonim válasza:
Ne is tetszen!
LG nem valami hosszú távú befektetés. Nálunk minden olyan üzletben, ahol lehet kapni mobilt, a Nokiát és a Samsungot ajánlják. És márpedig én nem kisvárosban lakom. Szal +1 pont a Samunak :D
8/8 anonim válasza:
az LG egy rakás kaki...nagyon rossz telefon!És a cerka amugy egy idő után roncsolja a képernyőt én nem használok:) Samsung(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!