Iphone 4-et szeretnék. Megéri?
minden iphone os titkolja, hogy nagyon nehéz filmet, zenét másolni rá
én pl a neten megosztom a gépem, és úgy tudok rámásolni zenét
Tudok rá tenni Launchert?
Nem. Ez nem andorid, hogy csak úgy cserélgesd a felületet.
Bármilyen alkalmazást?
Ott az AppStore, azon van rengeteg.
Mekkora felbontású képet olvas be?
Ezt nem értem.
Amúgy meg az a rossz benne, hogy kb. 6 éve ez a modell. Frissítés már nincs rá, ebből kifolyólag biztos lesznek alkalmazások a közeljövőben amelyek frisebb ios verziót kötelnek majd mint ami erre elérhető.
i4-et tuti nem vennék, hacsak nem arra kell, hogy telefonálj, meg néha küldj vele egy üzenetet. Min 5s.
Am nem nagy cucc filmet másolni rá. 1,5 percél tuti nem több (persze függ a film méretétől).
Az olyan szidja az iOS-t aki nem tud vele boldogulni. Kb 25-30 egyéni csengőhangom van fenn vele, a zenék közül mind rámásolt, egyet sem vettem meg, simán használható és szerethető, aki beletanul. De i4-et ne vegyél akkor se. Elavult már sajnos pedig nagyon jó kis telefon volt. Egy fillért sem ér, nincs már támogatottsága, appok nem fognak frissülni, tényleg pénzkidobás.
AZt nem értem, hogy miért számít a korod a kérdés szemponjából. Ha menőségnek akarod, akkor nem, nem leszel az, mert a te korodban az ember az újabbat KAPJA - nem veszi és ez nem az i4.
Nem tudom, hogy minek neked a launcher iOS-en képtelenség. Ez nem android, még azt sem te mondod meg hogy hova kerüljenek az ikonok - persze oldalt választhatsz de hogy pl középre akarod tenni az felejtős. Nincs változtatás semmi. Ha valami miatt belemászol az agyába a telónak, feltöröd, akkor esetleg rábuherálhatsz pár dolgot de a telefon "életébe" kerülhet.
NEM JAVASLOM. Nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!