Sony xperia m4 aqua?
Figyelt kérdés
A sony xperiam4 aquámnak eltörtem a képernyőjét és ebay-ról rendeltem újat.Vagyis nem képernyőt hanem csak érintő panelt. És több szervízbe is vittem de nem vállalták el. Volt egy szervíz amibe azt mondták, hogy megcsinálják de nem vállalnak érte felelősséget ha netán az lcd-t is eltörnék. Ti vállalnétok a kockázatot?vagy esetleg tudtok ajánlani szervizet békés-csóngrád megye környékén?.2016. máj. 13. 18:06
1/1 A kérdező kommentje:
Ahj nem jól fogalmaztam.. Azt nem válalták el hogy csak az érintőpanelt cserélik, mivel megsérülhet a képernyő vagy mi...
2016. máj. 13. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!