Tudnátok nekem telefonokat ajánlani? Többi lent.
Figyelt kérdés
Olyan telefont szeretnék, amin lehet játszani vagyis, hogy nem fagy le, jó a fényképezője (nem kell, hogy iradatlan sok legyen min. 8 mpx) és kb 60-70 ezret max. 80 ezret szánnék rá. (Nem volt még okostelefonom, úgyhogy nem igazán értek hozzájuk. :) Saját elképzeléseim vannak arról, hogy mik jók egy okostelefonban, de lehet, hogy éppen hülyeségeket fogok összehordani :D )2016. máj. 9. 21:14
21/26 A kérdező kommentje:
Épp rajta vagyok az ügyön :) Azért köszönöm a sok segítséget. :)
2016. máj. 10. 17:42
22/26 A kérdező kommentje:
Azt írják, hogy nincs hozzá magyar nyelv (mármint hivatalos, frissülő):/ Ez okozhat gondot?
2016. máj. 10. 18:06
23/26 anonim válasza:
Megkérdeztem az Eustock-ot,írom majd a fejleményeket.
24/26 A kérdező kommentje:
Úristen nagyon köszönöm!! :) Egyáltalán nem értek ehhez és csak 17 vagyok, úgyhogy nem nagyon szeretnék olyan telót venni, aminek ha baja lesz, akkor nem tudok semmit se csinálni vele. :/
2016. máj. 10. 18:26
25/26 anonim válasza:
Megkérdeztem,3 féle ROM van a telefonhoz amit telepíteni tudnak:
Magyar ROM de nem települ OTA-n,benne vannak a Google szolgáltatások.
Globa ROM ami angol nyelvű de frissül az OTA-n és vannak benne Google szolgáltatások.
Eredeti MIUI amiben nincs Google és Angol nyelvű.
Én a 2. lehetőséget ajánlom,inkább legyen rá normális frissítés mint magyar nyelv amit később ROM telepítés után úgy is el fog veszíteni a MIUI.Az alkalmazások nagy részét MoreLocal-al meg lehet csinálni hogy magyar legyen,de ha kicsit tudsz angolul akkor jó lesz anélkül is.A ROM-ot a megjegyzéseknél lehet kérni.Egyéb kérdésért fordulj hozzá:
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valószínűleg meg veszem, de nem a pro-t hanem a sima note 3-at. :) Köszönök mindent! :)
2016. máj. 11. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!