Tudnátok nekem telefonokat ajánlani? Többi lent.
Figyelt kérdés
Olyan telefont szeretnék, amin lehet játszani vagyis, hogy nem fagy le, jó a fényképezője (nem kell, hogy iradatlan sok legyen min. 8 mpx) és kb 60-70 ezret max. 80 ezret szánnék rá. (Nem volt még okostelefonom, úgyhogy nem igazán értek hozzájuk. :) Saját elképzeléseim vannak arról, hogy mik jók egy okostelefonban, de lehet, hogy éppen hülyeségeket fogok összehordani :D )2016. máj. 9. 21:14
11/26 anonim válasza:
75k a xiaomi.
Az e9 a tudásához képest picit túlárazott. Az m8 nem lenne rossz, a középkategóriát még megüti, az összeszerelés 5*. De én enem bennék már ennyi idős telefont, ebben az árban van jobb alternatíva.
12/26 anonim válasza:
Esetleg ha az nem férne bele, itt a 2 giga ramos változat, bár szerintem megéri azt a plusz pénzt. (bár én is meg vagyok a 2 giga ramos lg g flex 2mmel...)
13/26 anonim válasza:
14/26 A kérdező kommentje:
Igen, benéztem egy kicsit, mert a 32 gb-osat nézegettem a 16 helyett. :D Azért a kettő között van egy kis ár különbség. :D
2016. máj. 9. 22:42
15/26 anonim válasza:
Egy kicsit drágábban(80-90ezer Ft-ért) már kapsz Google Nexus 5X-et!
16/26 anonim válasza:
Lehet hogy furán néz ki hogy ennyire ajánlgatom a note 3 prot, bocsi.
A Zuk z1 is jó lehet, csak már megint ott tartunk hogy a hw nem a leg frissebb. A snapi 650 erősebb és újabb. Persze annak is meg vannak a hárányai. Mint minden telónak a középkategóriában ;)
18/26 A kérdező kommentje:
Nem fura :D De esetleg neked is az van? És teszem azt, hogy ezt a xiaomi redmi note 3 pro-t akarom megvenni, akkor tudom normális áron szervizeltetni? És azt olvastam (vagy legalábbis ezt vettem ki belőle), hogy tele lehet kínai szoftverekkel.
2016. máj. 10. 17:32
19/26 anonim válasza:
Nekem nem az van, de a baráti körben sokaknak van ilyen márkájú telefonja, s mindenki meg van vele elégedve. A note 3 pro meg kifejezetten jól sikerült. Egyébként ajánlom neked hogy olvasgass mobilarénás xiaomi fórumokat, vagy bármilyen más ma fórumot, ott sokkal több a hozzáértô mint itt, sokat tudnának segíteni.
20/26 A kérdező kommentje:
Bocsi lemaradt: magyar a menüje és lehet hozzá venni kiegészítőket (tokra gondolok főként)?
2016. máj. 10. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!