Megéri még iphone 5 s-t venni?
Figyelt kérdés
Mennyivel tud többet a 6 s?
És a 16gb elég? Úgy láttam, hogy a telenorba csak ennyi van..
2016. máj. 1. 18:11
1/7 anonim válasza:
A 6S sokkal de sokkal többet tud (a 6 nem, ha az még szóba jönne)
Nemhiszem hogy nagyon megérné már egy 2 éves kütyü, amikor ilyen mértékben fejlődik az informatika ezen a téren, de az tény, hogy ma még ugy ahogy elvan. Nem mondom nagyon jónak, ennyiért jobb droidos kütyüt is lehet venni (sokkal) l de azért még nem akad mint a 4s. De 1 másfél évnél többet nem adok neki.
2/7 A kérdező kommentje:
És androidosok közül melyik?
2016. máj. 1. 20:06
4/7 A kérdező kommentje:
Max. 100ezer, ezért nem tudom megvenni a 6 s-t sem.
2016. máj. 1. 20:39
5/7 anonim válasza:
Én nem is vennék 16 gigás Iphone-t, mert ez a tárhely már szinte semmire nem elég, főleg, hogy ebből 3-4 gigát még a rendszer is elvesz. Csinálsz pár 4K-s videót és felraksz 1-2 játékot, aztán már vége is a szabad helynek, SD kártyával meg ugye nem bővíthető a kedves Iphone.
6/7 anonim válasza:
Az 5s-sel nem lehet még csinálni 4K-s vidiket (sajnos). Szerintem megér(het)i, több ismerősömnek is van 16 gigás és nagyon szeretik, nekem is nagyon tetszik. Viszont sajnos az tény hogy fejlődik a technológia de és azért 2 évet nyugodtan adok neki, ha nincs túljáratva és valaki vigyáz rá, lehet tovább is tudja használni. (Amúgy használtan veszed vagy boltban? Én telenorban amikor néztem még nem láttam 100k alatt)
7/7 anonim válasza:
Ennyiért jobban megéri egy LG G4, vagy akár egy Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!