Megéri ebayről apple watchot venni?
Ebayről szerintem ne.
(Amúgy hogy lehet a csuklód 190 cm?)
190 mm lesz az a csukló kerület. (:
Egyébként megéri onnan rendelni, pláne ha EU-n belüli országról van szó.
Olvasd el a szállítási feltételeket, meg a garanciális feltételeket, és ha megfelelő az eladó háttere is, akkor vágj bele bátran.
Én már rendeltem tévét is így, illetve monitort, bicajt, telefon tokokat, védőket, alkatrészeket, szóval bátran. A lényeg, hogy legyen tracking number. Erről tudsz érdeklődni személyesen az eladónál. Így nyomon tudod követni a termék útját.
Nagyon fontos, hogy nagy értékű csomagokat, csak és kizárólag kamera előtt nyissál fel.
Ha sértetlen a csomag, ha sérült, csak kamerával felvéve nyisd ki.
A felvétel elején mutasd be, hogy a csomag külső az milyen állapotban van pl.: van-e rajta külsérelmi nyom, vagy tök egyben van.
Ha sérült, akkor még aznap jelezd az eladónak, és mutasd meg neki a felvételt ( feltöltöd youtube-ra, saját rejtett nem listázott videóként bemutathatod neki úgy, hogy más ne lássa).
Hozzáteszem, hogy nagy értékű csomagoknál, azért nem fognak spórolni a szállítással, szóval biztonságosan akarják eljuttatni hozzád. A gond a szállítókkal van, akik akarva, akaratlanul dobálják, nem rögzítik jól stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!