Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 rendelés ebayről?...

IPhone 5 rendelés ebayről? /többi lent/

Figyelt kérdés

[link]

erről a linkről szeretnék rendelni, megéri?megbízható?

2016. jan. 3. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Majdnem 20000 eladásból 99.5% elégedett vásárló, szerintem megbizható.
2016. jan. 3. 17:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak kicsit furcsáltam/tuk, hogy ennyire olcsó.
2016. jan. 3. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Annyira azért nem. A vám+szállítási költség még +64$ (~20 ezer forint). Annyiért lehet, hogy még itthon is ki lehet fogni.
2016. jan. 3. 18:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Na igen, azt a 42$-t nem értettem:D akkor valószínűleg a többinél már eleve bele van számolva.:DDKöszönööm!
2016. jan. 3. 19:59
 5/9 anonim ***** válasza:

A vámot nem szabad elfelejteni, ahogy azt az előttem is írták.

És bár kártyafüggetlen, de néha az amerikai kártyafüggetlen telefonok nem működnek európai hálózatokon. Ezt kérdezd meg az eladótól.

E-bay jó, biztonságos, mert ha nem kapod meg a terméket (40 napig) akkor a Pay-pal visszafizetteti az eladóval az összeget.

Garanciát nem tudom mennyire fogod tudni érvényesíteni (ha van rá)

Továbbá nem az eredeti iphone 5, hanem a 4-esből csinálták az 5-öst (gondolom más software-t kapott).

2016. jan. 4. 17:40
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

[link]

pl ezen a linken már eleve hozzáadták a vámot meg a szállítást, vagy még ezt is megvámolják?

Bocsánat a hülye kérdésekért, de tisztában kell vele lennem.

2016. jan. 4. 19:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én Hong Kongból nem rendelnék iPhone-t.
2016. jan. 4. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul durván 2-3000 forinttal olcsóbb összességében, mint a másik.
2016. jan. 4. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Az utolsó linken nincs benne a vám.

Azt ha nem ajándékként adják fel, akkor +27% áfa + vámköltség jön rá, minden olyan országból érkezett termékre ami az EU-n kívül van. Mellette kb. 10-15 nappal még később kapod meg, mert a magyar vámolás ennyi idő. (USA-ból hamar itt vannak a dolgok, de Kína, stb. cca.30 nap.)

És ha a vámot nem szeretnéd kifizetni, akkor ugrott a termék is.

2016. jan. 5. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!