Melyiket válasszam a három közül? Esetleg valami egész mást?
Kb. 3 évig egy Prestigio MultiPhone 4040 DUO telefonom volt. Szerettem, de sajnos a közelmúltban tönkrement és nem javítható. Úgy döntöttem, szeretnék egy sokkal jobb telefont venni. Nem kell a legújabb és legmenőbb modellnek lennie, az a fontos, hogy tudjam arra használni, amire szeretném.
A régit főleg zenehallgatásra és olvasásra használtam, de most olyat szeretnék, ami jobb fotókat készít, hogy esetleg kiválthassa a digitális kamerát. Játékok nem érdekelnek.
A három, amit kinéztem:
Az utolsóval annyi a baj, hogy nem ismerem az operációs rendszerét, az androidot is nagyon nehezen szoktam meg, mikor megvettem az előző telefonomat.
Illetve mind a három péklapát méretű, nekem kicsi kezem van, és félek, hogy kényelmetlen lenne egy ekkora telefon. Melyik lenne nekem a legjobb a fentiek alapján? Esetleg tudtok valami még jobbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!