Hasznos a Clean Master?
Figyelt kérdés
Szóval sok mindent hallottam már róla, mondjátok már meg kérlek, hogy őszintén van valami értelme ennek az appnak, vagy csak parasztvakítás az egész?2016. ápr. 29. 15:41
2/5 anonim válasza:
Semmi értelme nincs. Sok tárhelyet foglal, lassítja a telefont... Ne telepítsd.
3/5 anonim válasza:
nem, placebo
ha lassú vagy nincs tárhely a telefonon alapból, akkor a hard reset és a cm se oldja meg
4/5 anonim válasza:
Én egy ideig használtam, de azóta már töröltem. A tárhelytisztítás nálam semmit nem ért (még akkor sem volt semmi változás amikor 1,2 GB-nyi "szemetet" törölt), a RAM takarítás mondjuk nem volt rossz, mert minimálisan felgyorsultak a játékaim. Mióta töröltem, nem olyan lassú a telefon mint még amikor rajta volt. Ha ki akarod próbálni nyugodtan, de csodát ne várj tőle.
5/5 MZ.per.X válasza:
Tök feleslegesek az ilyen programok, főleg akkor ha folyamatosan futnak is. Ez a gyorsítás dolog olyan, hogy csodát nem fog semmi művelni a hardveres korlátokon belül.
A cache fájlok is olyanok, hogy néha jó ha törölve van, de nem ok nélkül hívják gyorsítótárnak, ha folyamatosan törlöd akkor pont hogy lassítod a rendszert.
Az appok leállítása is csak parasztvakítás, mert fél perc múlva újra megnyílik ami meg akar, plusz még fut a takarító program is folyamatosan terhelve a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!