Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A clean master nevű alkalmazás...

A clean master nevű alkalmazás hasznos, vagy ártalmas?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy young telefonom van, és letöltöttem rá a clean master nevű alkalmazást. arra lennék kíváncsi, hogy valóban gyorsítja-e a telefont, vagy csak a helyet foglalja? Van értelme egyáltalán?

2015. júl. 24. 23:56
 1/6 anonim válasza:
100%
az én sonymat úgy tűnt gyorsítja ideiglenesen, aztán csak lefagyott folyamatosan és lelassította az egészet, az agyamra ment egy idő után, úgyhogy letöröltem és sokkal jobb. de ez az én sonym, meg az én véleményem. a felhalmozott szemeteket az beállításoknál ugyanúgy tudom törölni, már tudom melyik alkalmazás szemetel annyit hogy mit kell törölni, meg az újraindulókat szoktam leállítani és a haldokló mobilom lélegezni látszik
2015. júl. 25. 00:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a helyet foglalja. Fut a háttérben, és állandóan b-szogat a hülyeségével, hogy "takarítás szükséges", és nyílván ezzel együtt folyamatosan vizsgálja a telefont, ami plusz terhelést jelent. Szóval még lassíthatja is egy kicsit. Én nem tartom hasznos alkalmazásnak.
2015. júl. 25. 00:08
 3/6 kérdező.. ***** válasza:
Nem hasznos.
2015. júl. 25. 07:19
 4/6 anonim ***** válasza:

marha büszke voltam magamra amikor letöltöttem..először Sony Z1-re, aztán a mostani LG G2-re...mire rájöttem, hogy csak lassítja a működést, letöröltem, mert találtam jobbat. az tényleg segít a szemét eltakarításásban..a clean master csak parasztvakítás.

keresni kell,van sokkal jobb app..

szerintem.

2015. júl. 25. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Kifejezetten ártalmas program, a RAMot nem kell tisztítani androidon, tudja azt kezelni magától. Emellett egyre több felesleges funkcióval bővül, folyton az arcodba tolja magát, erőszakos a reklámozása is.

Ha egy hasznos tisztító kell, akkor SD Maid-et tudom ajánlani. Fölösleges adatokat, maradékokat tudsz vele törölni.

2015. júl. 25. 14:10
 6/6 anonim ***** válasza:
4.Melyik az a "jobb" alkalmazás? :)
2015. júl. 31. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!