Vállaljak egy harmadik számot is? Sok a számlám, valahogy meg kellene osztani
Ti mit csinálnátok?
Már így is 2 számom van, költségcsökkentés miatt.
Van a pannon, ami sima kártyás, csak azért tartom fenn és töltögetem minden hónapban, hogy a családi csomaggal ingyen beszéljünk a családdal, és a pannonosokra ingyen smst tudjak küldeni+minden pannonosra is van kedvezményem.
Aztán van a vodafone, ami előfizetéses, multimédia csomagban, ezzel hívtam mindenki mást, aki nem a család, és sms is erről ment 70-esre, 30-asra, de a guta ütött meg, amikor megláttam, hogy a t-mobile az ugyanilyen csomagjában (médiamánia), ugyanezért az árért többet ad (több perc, több sms, több internet, és még mobil tv is).
Így is tervben volt, hogy nagyítom a multimédia csomagomat 10500-ra, mert az 5000-es van és kinőttem, de akkor most melyik érné meg jobban szerintetek: nagyítsam, vagy maradjon és tegyek hozzá még egy 3. számot is, a t-mobile médiamánia szintén 5000-es csomagját?
Ha csak simán nagyítok a vodánál, kevesebbet kapok, de így meg 3 számot és 3 telefont kell hordanom, ami azért már káosz és idegenkedem tőle.
A vodán még hűség van, a pannon meg a húszas irányba sokfelé használható, így ezek feltétlen kellenek, meg meg is szerettem őket, nem akarok tőlük megválni.
Szívem szerint csak nagyítanék a vodánál, de annyira rossz, hogy így csak fizetem, de kevesebbet kapok és sokszor túl fogok menni a csomagon.
Mit csináljak?
Huhh...nos, igazatok van, nagyon is, de a családi csomagra nagy szükségünk van, mert volt olyan hónap, amikor csak anyuval 35 órát beszéltünk. Szegény nem tudja a számítógépet kezelni, idegesíti is, a telefonja meg a zsebében van (azt is tőlem kapta, számmal együtt), és akármikor előkapja, mert tudja, hogy ingyen van és beszélünk. Ezt nem veszem el tőle.
A 'beszélj kevesebbet' meg nagyon jó lenne, ha működne, de nyilván nem játékból nem működik. A fecsegés megtörténik ingyen, és ha azt írtam, hogy a "mindenki más" kategória is veszett magas, akkor biztos megvan rá az okom, és nem itt tépelődnék, ha nem így lenne.
Szóval szívesen fogadok még tanácsokat, hogy mi legyen szerintetek.
A 3. telefont az előfizetéshez adják, ha arra jutnék, hogy kényszerből mégis kéne, arra tényleg nem költök semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!