Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vállaljak egy harmadik számot...

Vállaljak egy harmadik számot is? Sok a számlám, valahogy meg kellene osztani

Figyelt kérdés

Ti mit csinálnátok?

Már így is 2 számom van, költségcsökkentés miatt.

Van a pannon, ami sima kártyás, csak azért tartom fenn és töltögetem minden hónapban, hogy a családi csomaggal ingyen beszéljünk a családdal, és a pannonosokra ingyen smst tudjak küldeni+minden pannonosra is van kedvezményem.

Aztán van a vodafone, ami előfizetéses, multimédia csomagban, ezzel hívtam mindenki mást, aki nem a család, és sms is erről ment 70-esre, 30-asra, de a guta ütött meg, amikor megláttam, hogy a t-mobile az ugyanilyen csomagjában (médiamánia), ugyanezért az árért többet ad (több perc, több sms, több internet, és még mobil tv is).

Így is tervben volt, hogy nagyítom a multimédia csomagomat 10500-ra, mert az 5000-es van és kinőttem, de akkor most melyik érné meg jobban szerintetek: nagyítsam, vagy maradjon és tegyek hozzá még egy 3. számot is, a t-mobile médiamánia szintén 5000-es csomagját?

Ha csak simán nagyítok a vodánál, kevesebbet kapok, de így meg 3 számot és 3 telefont kell hordanom, ami azért már káosz és idegenkedem tőle.

A vodán még hűség van, a pannon meg a húszas irányba sokfelé használható, így ezek feltétlen kellenek, meg meg is szerettem őket, nem akarok tőlük megválni.

Szívem szerint csak nagyítanék a vodánál, de annyira rossz, hogy így csak fizetem, de kevesebbet kapok és sokszor túl fogok menni a csomagon.

Mit csináljak?

2010. ápr. 7. 12:06
 1/3 anonim ***** válasza:
3 telefon? Te jól vagy? Többet fogsz beleölni, mint amennyi kedvezményed lenne. Használj olyna telefont, ami képes 2 simkártyát kezelni, máris egyszerűbb lenne. De a 3 szám tiszta baromság, inkább telefonálj kevesebbet. Nem hiszem, hogy egész nap hívogatni kéne a családot, ha van valami, elintézitek pár percben, a többire használhatjátok pl. a skypeot, még ingyen is van. Vagy írj emailt, bezsélgessetek este többet, vezetékes telefonon mert ez így nagyon fölösleges.
2010. ápr. 7. 12:17
 2/3 anonim válasza:
Én azt csinálnám (de jó, hogy mindkét telefonom feltöltőkártyás, és nem havidíjas), hogy lenne egy 3. telefon, kifuttatnám a hűségidőset a hűségidő végéig, amúgy meg bármikor jöhet egy új kedvezmény, ezért van nekem feltöltőkártyás, arra nincs hűségidő, annyit töltök rá, amennyire telik, minimálisat beszélek rajtuk (nő létemre, inkább engem hívnak, de rövid ideig, mert csak egyeztetés jellegű), havi 2-3ezernél nem költök többet a 2 telefonra összesen.
2010. ápr. 7. 12:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Huhh...nos, igazatok van, nagyon is, de a családi csomagra nagy szükségünk van, mert volt olyan hónap, amikor csak anyuval 35 órát beszéltünk. Szegény nem tudja a számítógépet kezelni, idegesíti is, a telefonja meg a zsebében van (azt is tőlem kapta, számmal együtt), és akármikor előkapja, mert tudja, hogy ingyen van és beszélünk. Ezt nem veszem el tőle.

A 'beszélj kevesebbet' meg nagyon jó lenne, ha működne, de nyilván nem játékból nem működik. A fecsegés megtörténik ingyen, és ha azt írtam, hogy a "mindenki más" kategória is veszett magas, akkor biztos megvan rá az okom, és nem itt tépelődnék, ha nem így lenne.

Szóval szívesen fogadok még tanácsokat, hogy mi legyen szerintetek.

A 3. telefont az előfizetéshez adják, ha arra jutnék, hogy kényszerből mégis kéne, arra tényleg nem költök semmit.

2010. ápr. 7. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!