Van már valakinek iPhone SE-je? Ciki manapság iPhone 5c-t használni? Mert nekem 5c-m van.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 19:10
12/15 anonim 

válasza:

iPhone 5ciki
iPhone SEnki
:D
bocs
13/15 anonim válasza:
Dehogy ciki. Ha már telefonod az nem lehet ciki szerintem(max ha nincs rajta képernyő ,gombobos és vonalas:D)
14/15 anonim 

válasza:

Nem akkora "nagy durranás" az SE. Jó oké, biztosan időtállóbb, mint egy 5C, de nem éri még lecserélni, majd talán az iPhone 7-re, de amíg nem tapasztalható drasztikus lassulás, nem éri meg lecserélni. Halkan megjegyzem a barátnőmnek 4S-e van, nem ér 30 ezernél többet, de apróbb szaggatásokon kívül még mindig egy használható kis teló.
15/15 anonim 

válasza:

Szerintem sincs semmi ciki benne meg ne azért vegyél újabb telefont hogy másoknak megfeleljen hanem neked legyen jó(tetsszen) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!