Van már valakinek iPhone SE-je? Ciki manapság iPhone 5c-t használni? Mert nekem 5c-m van.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 23. 19:10
1/15 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Van, akinek manapság nem hogy iPhone-ja, de telefonja sincsen...
2/15 anonim válasza:
lol
egyik kérdező azt nem érti mire verik magukat az iphoneosok
a másiknak az a baj, hogy szerinte ciki a régebbi szifon
valami nagyon nem jól megy
3/15 anonim válasza:
A lányoknak hogy fogod megmondani hogy C-d van mikor már minden ismerősnek minimum 5S vagy 6S van?
És most itt az SE és jön a 7.
4/15 anonim válasza:
Dehogyis ciki.
Bar menozni mar nem lehet vele, ha esetleg ez lenne a lenyeg.
5/15 anonim válasza:
Miért?Ha csak használod mi azzal a gond hogy "csak"5C van.Tudom hogy ma az egyik státuszszimbólum de ennyiből akinek nincs szinfonja ássa el magát?:D
6/15 Osynho válasza:
A ciki az, hogy felmerül benned, hogy ciki egy pár éves telefont használni.
7/15 bp1985 válasza:
Nekem egy 3 éves htc-m van, ami reggelire megeszi az 5c-det, az ciki?
8/15 anonim válasza:
az a ciki, ha valaki csak azért vesz egy bizonyos fajta telefont, hogy menő legyen. mikor értitek meg már végre, hogy az ilyen cuccok lényege leginkább az lenne, h úgy működjön, ahogy a gazdája elvárja? a többi kit érdekel?
9/15 bp1985 válasza:
Az ájfonosok többsége mutogatni veszi, mint pl a kérdező is.
10/15 anonim válasza:
Igen. CIKI így gondolkodni! Miccónak majd. Fúúú. Szerintem ballagásra kérj iphone 7et inkább. Vagy menj el nyári munkára és nem ez a zsírciki talicska lesz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!