Ha nekem a mobilnet csak facebookhoz és e-mailhez kell, milyet érdemes választani?
Figyelt kérdés
Mi számít adatforgalomnak? Ne haragudjatok, nem értek hozzá.2016. ápr. 22. 22:10
11/14 anonim válasza:
Semmi baj nem tudhat mindenki mindent :) Igen felmehetsz wifire. Ha rakapcsolodsz a wifire akkor arrol tolt be minden es a mobilnet nem fog fogyni de ha elmegy a wifi kapcsolat akkor visszavalt mobilnetre.. En ugy szoktam csisnalni hogy csak akkor kapcsolom be a mobilnetet amikor kell.. amikor hasznalom stb.. ha pl suliba vagyok es oran ulok akkor kikapcsolom es csak szunetbe kapcsolom vissza ezzel is "sporolok vele"
Az applikacion keresztul meg tudod majd nezni. Ha lesz majd neted akkor ha belepsz az alkalmazasba egybol egy óra szeruseg lesz a kepernyodon ami jelzi hogy mennyi neted van még.
12/14 anonim válasza:
A Netplusz L 1590 ft. 1 GB. [link]
Itt van tessék.
13/14 anonim válasza:
Nem , nem annyi ! Sok embert, koztuk engem is az elején becsapott ez. Ha jobban megnezed fent 2 fajta fulecske van van egy "meg tobb netre van szukseged?" Illetve egy "nincs meg net a dijcsomagodban" a kerzedonek nincs meg mobilinternete ezert neki a 2. Fulre kell mennie es ott lesznek az árak (nekem ez a dijcsomag van es en is 2490 forintot fizetek havonta) az elso fulecske az arra valo hogy ha a befizetett net elfogy akkor utanna ugyanabban a honapban meg lehet "rendelni" es az kerul 1590 forint-ba
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2016. ápr. 23. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!