Ha nekem a mobilnet csak facebookhoz és e-mailhez kell,
milyet érdemes választani?
1/14 anonim válasza:
Attól függ milyen szolgáltatónál vagy ... Én t-mobile os vagyok. Szerintem a netplusz L díjcsomag a legjobb (1gb) ... ha csak facebook ra es email re hasznalod az az 1gb honap vegere lehet el sem fogy (sajat tapasztalat) ebbed a díjcsomagban benne van az is hogy ha lefogy megis az 1gb akkor utanna ugyanugy van mobilneted csak lassabb... ezzel messengerezni lehet es hat.. igazabol betolti a dolgokat ugyanugy csak lehet h bele telik par percbe. De nekem általában nem szokott elfogyni max az utolso héten.. es en rendesen hasznalok snapchatet facebook ot messengert netezek meg minden... ez a díjcsomag 2500 forint. Eposzor enis deaganak véltem de hat... ha szukseg van ra akkor nem tudsz mit tenni De ha esetleg ez neked nem megfelelo a telekom oldalan megtalálod a tobbi tarifát a mobilinternet fulecsken belul. :) remélem tudtam segiteni es bocsi ha nem tmobile os vagy :)
2016. ápr. 22. 22:25
2/14 anonim válasza:
Azt elfelejtettem leirni higy ezek a netplusz dijcsomagok domino feltoltokartyasoknak van... es a mobilnet árát havonta az egyenlegedrol vonjak le .. szerintem ez is sokkal jobb mintha kulon kene intezni. Csak feltoltod a kartyadat es honap elejen leveszik a megfelelo osszeget es kesz :D
2016. ápr. 22. 22:28
3/14 A kérdező kommentje:
Én is T-mobilnál vagyok. Akkor ezek szerint a legkisebb tuti nem lenne elég?
4/14 anonim válasza:
A legkissebb az 200 mb. Enis ezzel kezdtem ez kb 3 4 napig tart max amig "gyors" utanna ez elfogy es ugyanugy ugye van neted csak a lassu.
A díjcsomagok :
Netplusz s : 200 mb ---1090 ft havonta
Netplusz M : 500 mb ---1990 ft havonta
Netplusz L : 1gb ---2490 ft havonta
A tobbi meg szerintem sok neked ha csak arra a 2 dologra hasznalnad ...
Én neked elsőnek az 500 mb ot ajanlom az ugy epp kozeptajt van es igy meg tudod majd nezni h esetleg tobb net kell kovetkezo alkalommal vagy kevesebb is elég lesz :)
Ha nem tudnád hogyan kell feliratkozni akkor ezt is leirom ha kell: én a tmobile applikacion keresztul szoktam intézni,
Play aruhazba le lehet tolteni. Regisztralsz stb... belépsz es az elofizetesek menupontbab lesz egy mobilinternet fulecske ott a megujulo csomagokra menj. Itt csak kikell pipalni hogy melyiket szeretned es legkesobb masnapra mar lesz is neted ... ez az app azert is jo mert nyomon tudod kovetni hogy hány mb-od van még :) atvaltani ugyanigy kell csak abban az esetben atkattintod a zold pontocskat egy masik csomagra ennyi :D
2016. ápr. 22. 22:50
5/14 A kérdező kommentje:
De akkor nem is kell személyesen bemennem intézni?
6/14 anonim válasza:
Ami a legjobban fogyasztja a mobilnetet az a youtube ... a messenger fogyasztja a legkevesbe illetve az internet se fogyasztja annyira. A facebook ot nemtudom de szerintem az se egy nagy netszívó. Nekem a 200 mb ugy fogyott el 3 nap alatt hogy messengereztem facebookoztam illetve neha neha snapchat ... ugyhogy szerintem nem lenne eleg de ezt neked kell kikiserletezned :) Remélem tudtam segíteni :D
2016. ápr. 22. 22:54
7/14 anonim válasza:
Nem,nemkell énse mentem be
2016. ápr. 22. 22:54
8/14 anonim válasza:
SMS-ben is el lehet intézni el kell kuldeni a +NETPLUSZS vagy a +NETPLUSZM vagy +NETPLUSZL szót a 1430 as számra( ugye ertelem szeruen azt amelyiket akarod) de nekem igy nem ment, ezert toltottem le az app ot
2016. ápr. 22. 22:57
9/14 A kérdező kommentje:
3 nap alatt elfogy? Hát én egész hónapra szeretnék. De ha itthon vagyok akkor felmehetek az itthoni wifire vele, ugye? És akkor nem a saját mobilnetet használom. Bocsi, lehet olyan, mintha a marsról jöttem volna, de nem értek ehhez egyszerűen.
10/14 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom mennyit használtam már el a netből?
Kapcsolódó kérdések: