Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket vegyem meg? Iphone...

Melyiket vegyem meg? Iphone SE vagy 6s?

Figyelt kérdés

Melyik éri meg jobban? Van akinek van egyikkel (vagy mindkettővel) kapcsolatos tapasztalata? Mik a személyes vélemények róluk?

Sok tesztvideót néztem de azért meghallgatnám mások véleményét is.

Hozzá tenném, hogy androidos vagyok mióta eszemet tudom, első almám lenne.

2016. ápr. 19. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Szinte a kettő ugyanazt tudja belülről, méretre azt nézd meg melyik fekszik neked jobban. Én amúgy Se-n gondolkodok. Mert a mai batarnagy telefonok, egy qwertys blackberry után, nem lenne valami kenyelmes.
2016. ápr. 19. 20:49
 2/6 A kérdező kommentje:
A méret nekem nem feltétlen probléma, a mostani telefonom is azonos méret. De azért a pénz nagy úr, így elég szimpatikus az SE.
2016. ápr. 19. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Az is érdekel, hogy mennyire megbízható a 6s. Mert ha jók a visszajelzések akkor lehet megveszek egy olyat amire csak idén van már garancia. Láttam ajánlatot ami még 2 évre is akár de az drágább természetesen.
2016. ápr. 19. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én most kaptam egy iphone 6s-t(2 napja)

Nem tudok rosszat mondani!

Talán 1-et!Hogy a bioshockot levették az app store-ból:D

A telefon alapból 1,5gb ramot használ és játékok alatt vagy yt,fb alatt felmegy ez 1,9-re,de semmi sem akad rajta!Szerintem 6s-t vegyél,mert annak se nem kicsi se nem nagy a kijelzője!Pont jó:D

2016. ápr. 20. 23:16
 5/6 Maja-2000 válasza:
En 1 honapja kaptam meg a 6s-emet, nagyon feltem tole mert mondtak hogy gyorsan merul meg lefagy a 3D touch miatt de nekem amiota megvan se nem fagyott le se nem merul gyorsan, es az SE-rol nem hallottam / olvastam jokat ugyhogy en tapasztalatbol mondom a 6s-t :) de ha megvetted akkor ird meg hogy melyik lett.
2016. ápr. 22. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem 2 honapja van 6S es nagyon szeretem, nem bantam meg. :-)

Ha van valami konkret kerdesed, akkor szivesen valoszolok. Nekem eddig nem volt vele semmi problemam, de szerintem ennyi ido alatt mas telefonnal sem lenne. :D

A merete szvsz pont tokeletes, egy kezben meg eppen elfer, egyaltalan nem egy bitang nagy telefon (lanykent mondom ezt), amihez egy csomo ido kell, hogy hozzaszokj.

2016. ápr. 23. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!