Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont tudnátok...

Milyen telefont tudnátok ajánlani egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés

Egy éve gyűjtök egy jobb telefonra, a mostani meg el is romlott, szóval kéne egy új telefon. Használnám telefonálásra, olvasásra (E-book), fotózásra (itt nem arra gondolok, hogy hiper-szuper képeket akarok készíteni, csak mondjuk néhány szelfie, esetleg valamit megörökíteni, házit lefotózni :D), snapchat, messenger (osztálytársakkal beszélgetni), meg mondjuk 1-2 játékot letöltenék (csak unaloműzőnek). Ja, meg Youtube-ozni tudjak rajta. :D

Ár... maximum 36-7-8 ezer legyen. De tényleg ez a maximum.

Köszi, aki válaszol :)ű

13/L

2016. ápr. 19. 18:39
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. ápr. 23. 11:18
 22/26 anonim ***** válasza:
Ez a Sony nem tul jo, en a helyedben nem vennem meg, de te tudod. Ennyiert vannak jobb telefonok is, mint pl. amiket mar ajanlottak korabban. Szerintem ezzel csak megszivnad, meg ha jol tudom, eleg regi is mar.
2016. ápr. 23. 20:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Ne vedd meg a sonyt, doogee 5xprot vegyel amit mar ezelott is ajanlottam
2016. ápr. 23. 21:39
 24/26 anonim ***** válasza:
sony felsőkategóriás mobiljai jó az alsó kategória valami szörnyűre sikeredettek, volt xperia SP-m minden baja volt és jóformán kapot egy frissitést ami megoldotta a wifi gyengeséget de ennyi a többi megmaradt, a Z1-es meg kapott több frissitést ugyh. sonyból ha nem veszel felsőkategóriásat akkor felejtős
2016. ápr. 24. 07:27
 25/26 anonim válasza:

Beex freedom, TUSKO-ban kártyafüggetlen és 25.000

[link]

2016. máj. 3. 17:09
 26/26 anonim válasza:

szia!!! Meg van már a telefonod? Priviben írj! 13/L

Nekem M. Lumia 535 van

2016. máj. 27. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!