Milyen telefont tudnátok ajánlani egy 13 éves lánynak?
Egy éve gyűjtök egy jobb telefonra, a mostani meg el is romlott, szóval kéne egy új telefon. Használnám telefonálásra, olvasásra (E-book), fotózásra (itt nem arra gondolok, hogy hiper-szuper képeket akarok készíteni, csak mondjuk néhány szelfie, esetleg valamit megörökíteni, házit lefotózni :D), snapchat, messenger (osztálytársakkal beszélgetni), meg mondjuk 1-2 játékot letöltenék (csak unaloműzőnek). Ja, meg Youtube-ozni tudjak rajta. :D
Ár... maximum 36-7-8 ezer legyen. De tényleg ez a maximum.
Köszi, aki válaszol :)ű
13/L
"Milyen telefont tudnátok ajánlani egy 13 éves lánynak?"
Semmilyent.
"Egy éve gyűjtök egy jobb telefonra,"
Gondolom a zsebpénzt nem otthon kapod, hanem megdolgozol érte.
" Használnám telefonálásra,"
Az nem rossz, arra kapsz 8 ezerért is telefont.
" olvasásra (E-book),"
Arra ott van az igazi book. Olvass könyvet.
" csak mondjuk néhány szelfie,"
Ja, értem, az valami hasznos dolog lehet.
" esetleg valamit megörökíteni, házit lefotózni :D)"
Lehet hogy én tudom rosszul, de a házit valahogy másképpen képzeltem el mint egy fotó a mobilon.
" snapchat, messenger (osztálytársakkal beszélgetni),"
Próbáld ki, egyszer találkozzál velük telefonon kívül, vicces lesz.
" meg mondjuk 1-2 játékot letöltenék (csak unaloműzőnek). Ja, meg Youtube-ozni tudjak rajta. :D "
Próbáltál már hasznos dolgot csinálni?
Otthon segíteni, bevásárolni, ilyesmi.
Te meg! Ha nem ismersz, miért is oktatsz ki? Honnan tudod, hogy milyen az életem, és hogy mit szoktam csinálni? Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor ne írj semmit. Foglalkozz a saját életeddel.
Köszönöm!
Lumia 535-ös vagy 640-est vennék. (Igen, szívnál azzal, hogy kevés app van, de amiket írtál, azok megtalálhatók rajta is. Android 1 GB RAM-mal már kicsit rizikós, ilyen árban azok általában hamar feladják.)
Ui.: Öröm látni, hogy vannak még olyan 13 évesek, akik helyesen írnak, és nem a legdrágább telefonokért nyavalyognak. Szóval pacsi :D
"Te meg! Ha nem ismersz, miért is oktatsz ki?"
Nem oktatlak ki. Azt észrevennéd.
" Honnan tudod, hogy milyen az életem, és hogy mit szoktam csinálni? "
Onnan hogy te írtad le.
"Ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor ne írj semmit. Foglalkozz a saját életeddel."
A kérdést te írtad ki: Milyen telefont tudnátok ajánlani egy 13 éves lánynak?
Válaszoltam rá. Ha nem tudod elviselni hogy a válasz esetleg nem olyan amilyet vártál, akkor ne kérj tanácsot nyilvánosan.
Köszönöm!
#16 Előző telefonomhoz már volt egy 4GB-os memóriakártyám, szóval ezzel nem kell számolnom, de azért köszi a válaszod! :)
#17 Szerintem ez lesz a végleges, de azért ment a zöld kéz neked is! Pacsi :D
#18 Nem, nem válaszoltál a kérdésemre. Ha fogalmad sincs a témával kapcsolatban, akkor tényleg nem kell írnod semmit. Nyugi, nem fogok megharagudni, sőt! Örülni fogok, ha a hozzád hasonlók nem írnak megjegyzést a kérdésemhez. De úgy látszik elkerülhetetlenek az ilyen emberek.
És mellesleg nem írtam le, hogy milyen az életem, számodra még mindig csak egy idegen vagyok, nem is értem honnan veszed azokat, amiket leírtál rólam. De mindegy, te biztos jobban tudod, hogy mire van szükségem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!