"titánium kristály" "nano molekulák" "csökkenti a sugárzást"
*sírvaröhög* *röhögvesír*
BULLSHIT!!!
Röhej. Nagy szavak, kamu.
Pont olyan mint a szivargyújtóba dugható áramsimító készülék, amitől az injektorok "jobb hatásfokkal" működnek, csökken a fogyasztás.
Tömény bullshit az egész oldal.
A legjobb esetben is veszel valami keményviasz réteget hátrahagyó polírpasztát tízszeres áron.
14:54 Ááá, tudod, milyen drága a polírpaszta?
Nekem valami ilyesmit próbáltak eladni, csak épp "szemüvegvédő folyadék" címszó alatt. A csillivilli üvegcsét megfordítva, apró betűvel szépen oda volt írva az összetétel: víz, 5% izopropil-alkohol, <5% anionos felületaktív anyag, aroma. Magyarul ablakmosó folyadékot árultak 1500 Ft/deciliter áron :)
"wowfixit kijelzővédő bevonat Kijelzővédő fólia
nanoshine kijelzővédő bevonat kijelzővédő fólia
Buborékos lehet? Nem Igen
Alá megy a por? Nem Igen
Méretfüggetlen? Igen Nem
Színhű marad? Igen Nem
Láthatatlan? Igen Nem
Megmarad a telefon selymes tapintása? Igen Nem
Karcálló? Igen Nem
Meddig jó? 1 év Amíg meg nem karcolódik
Kell szaktudás a felrakáshoz? Nem Igen
Extra igénybevétel mellett is hatásos? Igen Nem"
???
Szaktudás kell a fólia felrakásához?:D
Meg a kés se viszi át,na ez egy igazi parasztvakítás.
Hogy kamu e?
Már az első mondat amit olvastam, hogy "kristálytiszta felbontású" lesz tőle a telefonod, mert amúgy a képernyővédelemnek aztán bármi köze van a felbontáshoz.
"minél több az üveg, a annál jobban megvédi a képernyőt a karcolódástól"
Hát ehhez nem tudok hozzászólni akkora baromság :D
"Előszőr nem hittem benne, de miután felvittem próbáltam megkarcolni a képernyőt, de nem sikerült"
Aha...mert egy iphone 5S tulajdonosának első dolga lesz hogy próbálja megkarcolni a kijelzőt... :D
"Miután felvittem a készülékre, sokkal szebb lett a csillogása és jobban is olvasható a kijelzőn a feliratok."
Mi az hogy szebb csillogás? Miért jó az? Miért kell egyáltalán csillognia a képernyőnek? :D
megmondom őszintén, én rápróbáltam, az egyik bevásárlóközpontan illegette magát egy csaj a pult mögöt ezzel.
Így hogy láttam mit csinál, én is azt mondom hogy KAMU, komolyan gondolkozok hogy feljelentem őket a fogyasztóvédelemnél.
A csak egy csepp löttyött rácseppentett a kijelzőre, majd az UJJÁVAL(!!!!) szétkente, hagyta megszáradni. Ezután fogott egy mikroszálas rongyot, áttörölte, és már kész is volt. Hihetetlen. Nem sem csillogóbb, se semmi, nagyobb felbontású meg pláne (galaxy S7 Edge). Kérdésemre, hogy számlát tud e adni, az volt a válasz hogy NEM. Nyugtát tud adni. Mondom az nekem nem jó, azzal nem tudom elszámolni. Na ekkor jött a terelés, mellébeszélés, stb... ott is hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!