Nemrég találtam egy Kiyo D lite nevű készüléket amit autóra lehet szerelni és ezzel a traffipaxosokat lehet kiszúrni vagy valami ilyesmi. Mi a véleményetek? Ez valóban hatásos vagy csak kamu az egész?
Szia!
Az igazán jól használható traffipax jelző automatikusan kikapcsol amikor a bemérést érzékeli,hogy ne legyen "zavarás"...
Kérdés:Ha a traffijelző azt érzékeli hogy bemérnek akkor a traffipax már bemért...NEM?:)
Ha 140-el vágtatsz úgyis mindegy már készül is a felvétel, hiába lassítasz.
2# pont hogy ahhoz van köze...
a rendőrség rendszerének megzavarása, illegális beavatkozása, becsapása..
Ha nem vagy jogász, ügyvéd, vagy nem volt még belőle ügyed akkor ezt kár volt feszegetned
Freedline:
Ha egy ilyn kütyün jó firm van és jol is müködik akkor blokkol és csipog. és vagy manuálisan vagy automatikusan lekapcsol 10 mp körül. amikor már elérted a megfelelö sebbeséget. addig meg zavarja a fama-t --.-- ir ki nekik. azaz nem tudnak eredményesen mérni. ha elérted a helyes sebbeséget akkor löksz egy kikapcoslást neki és máris megkapja a megfelelő sebességet.
Tegyük egy kicsit tisztába a dolgokat!
A KIYO D LITE még véletlenül sem blokkoló és nem is radardetektor!
Lézerdetektor (a detektor jelzőt jelen) használatát NEM tiltja semmi, tehát használható, NINCS érte szankció, sok egyéb helyen lehet informálódni a traffipaxokról, tehát detektál az ember!
MÉG EGYSZER, A DETEKTOR HASZNÁLATA LEHETSÉGES!
" termék (külső érzékelős lézer detektor) CE minősítéssel és tökéletes magyarországi finomhangolással rendelkezik (Fáma II, Fáma III, SCS-101, SCS-102A, SCS-102B, SCS-103, stb...)
Abban a pillanatban megszólal, ahogy ráteszik a sofőrre a lézer jelet (pl. az SCS-103-asat is).
Mivel az SCS-103 egy fotó lézer, ami azt jelenti, hogy pl. 70 méteren készít egy fotót, de a lézer jel akár 200-500 méterre is eljut, így ezzel az eszközzel valóban megelőzhető a büntetés."
Aki nem ért hozzá nem értem miért okoskodik, ha kicsit is olvasna tudná!
Egyébként a készülék megbízható, pontos, csak ajánlani tudom!
részletesebb info és leírás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!