Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Pityu nevű kérdése:

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudom milyen telefont vegyek. Iphone ra gondoltam, 16 GB-os ra. A kérdés hogy 6s legyen vagy 6plus?? Ugyan abban az árkategóriában vannak. Melyik jobb? Miért?

2016. ápr. 16. 22:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 6S, és inkább 64 giga. Ne sajnáld már azt a +40 ezret rá.
2016. ápr. 16. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

6s. Ugyan a kijelző kisebb, és nem is FullHD, de az Soc sokkal erősebb, és a kamera is sokat fejlődött. Nem beszélve a 2GB RAM-ról. Én úgy gondolom, hogy egy 6s jobban megéri, tartósabb lesz.

Viszont (tudom, hogy drágább), szerintem gondold át, hogy elég lesz e a 16GB, mivel ugye 4K-ban lehet videózni, az alkalmazások, és a képek is sok helyet foglalnak, abból meg alapból 12,5GB-od van, mert a többi kell a rendszernek.. Szóval csak arra akarok rámutatni, hogy gondold meg kétszer is, mert nincs bővítési lehetőség, és egy ilyen árú telefonnál szerintem nagy kompromisszumot ne köss a tárhellyel kapcsolatban.. (nekem ugyan android van, de lassan a 32GB-ot kezdem kevésnek érezni...)

2016. ápr. 16. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kijelzője és az aksija a 6 Plus-nak sokkal jobb, minden más a 6S mellett szól.
2016. ápr. 16. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek #2-vel, 6s kisebb képpontsűrűség illetve üzemidő ellenére is jobban megéri, mint a 6 plus. 6 Plust szerintem abban a formában (1GB RAM-mal) ki sem lett volna szabad adni, nem véletlenül látni (főleg új iOS főverzió esetén) sok felhasználót a teljesítményre panaszkodni.

16GB memóriát szerintem is gondold át alaposan. Nagyon könnyen ki tudja nőni az ember, és utána már nem tud változtatni rajta, max készülékcserével.

2016. ápr. 16. 22:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szuper válaszokat 😀
2016. ápr. 16. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Várd meg az iphone 7-est, és 64gb vagy nagyobbat vegyél.
2016. ápr. 18. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!