Milyen telefont vegyek?
6s. Ugyan a kijelző kisebb, és nem is FullHD, de az Soc sokkal erősebb, és a kamera is sokat fejlődött. Nem beszélve a 2GB RAM-ról. Én úgy gondolom, hogy egy 6s jobban megéri, tartósabb lesz.
Viszont (tudom, hogy drágább), szerintem gondold át, hogy elég lesz e a 16GB, mivel ugye 4K-ban lehet videózni, az alkalmazások, és a képek is sok helyet foglalnak, abból meg alapból 12,5GB-od van, mert a többi kell a rendszernek.. Szóval csak arra akarok rámutatni, hogy gondold meg kétszer is, mert nincs bővítési lehetőség, és egy ilyen árú telefonnál szerintem nagy kompromisszumot ne köss a tárhellyel kapcsolatban.. (nekem ugyan android van, de lassan a 32GB-ot kezdem kevésnek érezni...)
Egyetértek #2-vel, 6s kisebb képpontsűrűség illetve üzemidő ellenére is jobban megéri, mint a 6 plus. 6 Plust szerintem abban a formában (1GB RAM-mal) ki sem lett volna szabad adni, nem véletlenül látni (főleg új iOS főverzió esetén) sok felhasználót a teljesítményre panaszkodni.
16GB memóriát szerintem is gondold át alaposan. Nagyon könnyen ki tudja nőni az ember, és utána már nem tud változtatni rajta, max készülékcserével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!