Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A T-mobil-nál utána kutatnak...

A T-mobil-nál utána kutatnak az ügyfeleknek?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek tartozása van egy másik telefoncégnél, de szeretne egy új előfizetést a T-mobilnál. Leinformálják szerződéskötés előtt az ügyfeleket?
2010. ápr. 6. 13:16
 1/3 anonim válasza:
100%
Igen! Ha feltették a mobilos BAR listára akkor nem fog előfizetést kapni. A pannon nem nézi, most nagyon jó csomagok vannak.
2010. ápr. 6. 13:24
 2/3 anonim válasza:
De a pannon is nézi, minden szolgáltató nézi :D
2010. ápr. 17. 19:28
 3/3 anonim válasza:
Nem fog sehol se kapni. En se kaptam. Pannonnal volt elmaradasom. ~60ezer. TMobile-be szerettem volna, es mondtak, hogy elmaradasom van egy masik mobil szolgaltatonal. Azt nem tudjak, hogy hol, de a rendszer szerint van. Kifizettem a Pannont, 2 evig nem vehetek igy se nalunk, de a BARrol levettek. Igy Tmobileba megadtak.
2010. ápr. 20. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!