Megéri IPhone-t behozatni az USA-ból?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy ismerősöm aki ki fog utazni Amerikába,s megkérném hogy hozzon nekem haza egy iphone-t,mivel ahogy körbenéztem ott meglehetősen olcsóbbak mint idehaza. Elsősorban 4s-t és 5s-t néztem mivel ezekről a modellekről hallottam pozitiv visszajelzést. A kérdésem az lenne hogy ez megérné? Illetve hogy milyen veszélyei vannak? Úgymond "zsebben" hozná haza, így papiron nem kellene vámoltatni és nem lenne szállítási költség sem. Viszont nincs rá garancia, magyar szoftver nem tudom hogy lehet-e rá tenni,valamint hogy kompatibilis-e az itthoni hálózatokkal?
Esetleg van valakinek tapasztalata hasonló ügyben?
Köszönöm szépen a segítséget!
2016. ápr. 13. 16:17
1/5 bp1985 válasza:
Nem olcsóbb kint sem. 99 dollárért előfizetéssel kapsz kint is.
2/5 anonim válasza:
Nem, de talán Kínából, talán... :D
3/5 A kérdező kommentje:
Most nézem hogy feltöltőkártyásan 139000 ,előfizetéssel kb. ugyanennyi.(5s) 4s már nem kapható. Amazonon az 5s 200 dollár volt még tegnap. Az ha 280 forintos árfolyammal nézem 56000 forint.
2016. ápr. 13. 19:02
4/5 bp1985 válasza:
Hiába kartyásan veszed még, nem fogsz tudni magyar kártyával csatlakozni. Független kell neked, az pedig nem olcsóbb ott sem...
5/5 anonim válasza:
...illetve a függő itthon sem drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!