Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos játékok letöltése...

Androidos játékok letöltése számítógépre?

Figyelt kérdés
Hogyan lehetne számítógépről androidos telefonra játékot másolni? (Letöltöm számítógépre a játékot és utána átmásolom a telefonra.)

2016. ápr. 13. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Aztán a telefonon megnyitod egy fájlkezelőbe (pl explorer, kék ikon, de van vagy 1000)

Ha kéri akkor bemész a beállításokba és bepipálod az "ismeretlen források engedélyezése" a bizt. menü-be, majd visszamész a fájlkezelőben lévő játékhoz (xy.apk) és utána megint rányomsz, és már engedi telepíteni.

2016. ápr. 13. 15:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az androidos játékot és valamiért nem engedte átmásolni a telefonra. Ez miért van?
2016. ápr. 14. 05:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem vagyok gondolatolvasó, valami hibaüzenetet vagy valamit írhatnál.

Amúgy pl bluetooth-on nem enged apk fájlt küldeni, én régebben úgy csináltam hogy addig a kiterjesztést (.apk) átneveztem másra, pl .png-re mert azt ismeri, majd ha átment egy fájlkezelővel visszaneveztem, és telepítettem.

2016. ápr. 14. 14:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem engedte átmásolni. Nem írt ki semmilyen hibaüzenetet, csak amikor áthúztam a telefon mappájára akkor a fájlon megjelent egy karika áthúzva.
2016. ápr. 14. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor ne húzd hanem jobb klikk másolás, jobb klikk beillesztés.

De ha van neted telón, egyből oda is le tudod tölteni a játékokat.

2016. ápr. 15. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!