Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell a számítógépre...

Hogyan kell a számítógépre tölteni NOKIA Lumiáról fotókat, videókat?

Figyelt kérdés

Nokia Lumia 530 ha minden igaz.

USB-kábellel a gépre csatlakoztattam, de ha bemegyek a windows intézőbe, akkor nem látszik sehol. (Amikor fényképezőgépet csatlakoztatok ugyanígy, akkor mindig látszik egy új (F:) meghajtó...) Ennél miért nem látszik?

A mobil GYIK-jában találtam egy olyan infót, hogy először valami windows phone rendszert kell megnyitni a telefonon, ebben megkeresni a telefon mappát,

Majd kijelölni és másolni a fájlokat...

Na de ez meg azért nem működik, mert nem találok olyat a telefonban, hogy "windows phone rendszer".

Valakinek van ötlete, hogyan varázsolhatók át pc-re fájlok???

2016. márc. 24. 23:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mentsd el felhőbe, Google+ - ra az összeset, azt a gépen is eléred, le is tudod tölteni.
2016. márc. 24. 23:11
 2/16 anonim ***** válasza:
A Windows Phone az maga az operációs rendszer ami a telefonon van. Szóval már azzal, hogy használod a telefont benne vagy a Windows Phoneban.
2016. márc. 24. 23:13
 3/16 A kérdező kommentje:

Felhő? Google+? Mik is ezek pontosan?

Gondolom valami netezés a telefonon!? Ez most kizárt, nincs wifi. Amúgy se használom nagyon netezésre a telefont, és nem is akarom a fotóimat csak úgy feldobni a netre.

Nem létezik, hogy nincs egy egyszerű hagyományos módja a fájlok leszedésére!

Ráadásul volt hozzá USB kábel, csak úgy tervezték, hogy azon keresztül is lehessen ügyködni,nem lehet hiába.

Akárhányszor belépek a Windows Intézbe, egyszer sem látszik ott a telefon!

Komolyan mit lehetne tenni hogy látszódjon?

2016. márc. 24. 23:22
 4/16 A kérdező kommentje:

Másik telefonomnál volt egy olyan gépre csatlakoztatáskor a telefonon be kellett jelölni valahol, hogy pc-re csatlakozva... Eztán látszott az a gépen.

Ennél a vacak nokiánál nem látszik ilyen lehetőség.

Vagy van ebben is, csak ennyire eldugták? (Már szerintem mindent megnéztem benne.)

Könyörgöm, aki ért a Lumiához, az segítsen!!!!

2016. márc. 24. 23:25
 5/16 anonim ***** válasza:
Miután rádugtad a telefont a gépre, nézd meg, hogy maga a telefon nem-e ír ki valami olyat, hogy kapcsolat módjának kiválasztása, vagy hasonló. Sok készülék alapból nem csatlakozik a számítógépre amíg le nem okézod.
2016. márc. 24. 23:33
 6/16 anonim ***** válasza:

[link]

A Google a barátod.

2016. márc. 24. 23:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel a kérdést, mert előtte hosszas google keresések után sem találtam érdemi információt.

KöszönNÉM a linket, de ott sincs a válasz. (Vagy csak én nem látom.) Megtudod mondani, hogy ott hol írják azt, ami a megoldás lenne?

(Egyébként néztem ezeket az oldalakat is már korábban...)

2016. márc. 24. 23:52
 8/16 A kérdező kommentje:

"maga a telefon nem-e ír ki valami olyat, hogy kapcsolat módjának kiválasztása, vagy hasonló"

Nem, sajnos semmi. Ezt hiányolom én is, mármint magát a beállítás lehetőségét. De sehol nem találni ilyen pc-re csatlakozás menüpontot. :(

Ezt a vackot is aki kitalálta...

2016. márc. 24. 23:56
 9/16 anonim ***** válasza:
Na ha nem megy, akkor kérd meg a szomszéd kölyköt, aztán majd megmutatja.
2016. márc. 24. 23:58
 10/16 anonim ***** válasza:

Bemész a felhasználói útmutatóba. Ott "Tartalom másolása a telefon és a számítógép között", majd "Fényképeink másolása a számítógépünkre", majd "Nem működik a kábeles kapcsolat Lumia telefonom és a számítógép között" menüpontok alatt megtalálod a választ. Egyébként vagy a kábellel, vagy a porttal lehet gond, de részletesen leírnak mindent.

Megjegyezném, hogy 48 éves nő vagyok, nem informatikai végzettséggel. Nem akarlak megbántani, de ha guglival, egy "hülyebiztos" oldalon nem találod meg a keresett infót, akkor minek használsz kütyüket?

2016. márc. 25. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!