Hogyan kell a számítógépre tölteni NOKIA Lumiáról fotókat, videókat?
Nokia Lumia 530 ha minden igaz.
USB-kábellel a gépre csatlakoztattam, de ha bemegyek a windows intézőbe, akkor nem látszik sehol. (Amikor fényképezőgépet csatlakoztatok ugyanígy, akkor mindig látszik egy új (F:) meghajtó...) Ennél miért nem látszik?
A mobil GYIK-jában találtam egy olyan infót, hogy először valami windows phone rendszert kell megnyitni a telefonon, ebben megkeresni a telefon mappát,
Majd kijelölni és másolni a fájlokat...
Na de ez meg azért nem működik, mert nem találok olyat a telefonban, hogy "windows phone rendszer".
Valakinek van ötlete, hogyan varázsolhatók át pc-re fájlok???
Felhő? Google+? Mik is ezek pontosan?
Gondolom valami netezés a telefonon!? Ez most kizárt, nincs wifi. Amúgy se használom nagyon netezésre a telefont, és nem is akarom a fotóimat csak úgy feldobni a netre.
Nem létezik, hogy nincs egy egyszerű hagyományos módja a fájlok leszedésére!
Ráadásul volt hozzá USB kábel, csak úgy tervezték, hogy azon keresztül is lehessen ügyködni,nem lehet hiába.
Akárhányszor belépek a Windows Intézbe, egyszer sem látszik ott a telefon!
Komolyan mit lehetne tenni hogy látszódjon?
Másik telefonomnál volt egy olyan gépre csatlakoztatáskor a telefonon be kellett jelölni valahol, hogy pc-re csatlakozva... Eztán látszott az a gépen.
Ennél a vacak nokiánál nem látszik ilyen lehetőség.
Vagy van ebben is, csak ennyire eldugták? (Már szerintem mindent megnéztem benne.)
Könyörgöm, aki ért a Lumiához, az segítsen!!!!
Azért tettem fel a kérdést, mert előtte hosszas google keresések után sem találtam érdemi információt.
KöszönNÉM a linket, de ott sincs a válasz. (Vagy csak én nem látom.) Megtudod mondani, hogy ott hol írják azt, ami a megoldás lenne?
(Egyébként néztem ezeket az oldalakat is már korábban...)
"maga a telefon nem-e ír ki valami olyat, hogy kapcsolat módjának kiválasztása, vagy hasonló"
Nem, sajnos semmi. Ezt hiányolom én is, mármint magát a beállítás lehetőségét. De sehol nem találni ilyen pc-re csatlakozás menüpontot. :(
Ezt a vackot is aki kitalálta...
Bemész a felhasználói útmutatóba. Ott "Tartalom másolása a telefon és a számítógép között", majd "Fényképeink másolása a számítógépünkre", majd "Nem működik a kábeles kapcsolat Lumia telefonom és a számítógép között" menüpontok alatt megtalálod a választ. Egyébként vagy a kábellel, vagy a porttal lehet gond, de részletesen leírnak mindent.
Megjegyezném, hogy 48 éves nő vagyok, nem informatikai végzettséggel. Nem akarlak megbántani, de ha guglival, egy "hülyebiztos" oldalon nem találod meg a keresett infót, akkor minek használsz kütyüket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!