Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell a számítógépre...

Hogyan kell a számítógépre tölteni NOKIA Lumiáról fotókat, videókat?

Figyelt kérdés

Nokia Lumia 530 ha minden igaz.

USB-kábellel a gépre csatlakoztattam, de ha bemegyek a windows intézőbe, akkor nem látszik sehol. (Amikor fényképezőgépet csatlakoztatok ugyanígy, akkor mindig látszik egy új (F:) meghajtó...) Ennél miért nem látszik?

A mobil GYIK-jában találtam egy olyan infót, hogy először valami windows phone rendszert kell megnyitni a telefonon, ebben megkeresni a telefon mappát,

Majd kijelölni és másolni a fájlokat...

Na de ez meg azért nem működik, mert nem találok olyat a telefonban, hogy "windows phone rendszer".

Valakinek van ötlete, hogyan varázsolhatók át pc-re fájlok???

2016. márc. 24. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Pedig elvileg csak rá kellene csatlakoztatni a gépre és az magától felismeri.Milyen operációs rendszer van a gépen?Amugy még úgy megtudod csinálni hogy a Fényképek appban beállítod az automatikus feltőltést onedeive-ra onnan pedig leszeded gépre.Csak ahhoz Wifi kellene.
2016. márc. 25. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
*onedrive
2016. márc. 25. 12:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Istenem....szegeny gyereknek senki nem mondott semmi értelmeset.

Amikor radugod a telefont a gépre, akkor oldd fel a telefont, ne legyen lezarva a képernyője. Ha le van zárva, akkor nem ismeri fel. Ez a lumiaknal igy működik. Nekem is igy van (830). Feloldod, radugod, geoen belelepsz, kesz is. Onnan meg mar keresheted.

Ha igy se megy, akkor ha van kod a telefonodon, kapcsold ki arra a kis időre ;)

Remelem még segítettem :)

Sok sikert!

2016. márc. 27. 08:12
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Uttsó, mivel leírta, hogy keresgélt a telefonon, miután összekötötte a géppel, az pedig zárolt képernyőnél elég nehéz, nyilvánvalóan nem ez a probléma.:D
2016. márc. 27. 08:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha USB-kábellel nem megy, próbáld meg így: [link]
2016. márc. 27. 09:25
 16/16 anonim ***** válasza:
#14-es. Azt nem írta, hogy akkor nézte, mikor rá volt csatlakoztatva :D De amúgy igazad van ;)
2016. márc. 27. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!