Blackview telefonok vélemény?
Ja, és bocsánat, de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy Magyarországon kaphatóak-e ezek a modellek?
Köszönöm!
Ár reális. Ha árgépbe bedobod, kiderül, hogy van magyar boltban, harmincvalamennyiért.
A teló jól hangzik, kábé megfelel a másfél-két évvel ezelőtti csúcsmodelleknek. Két fájdalmas pontban nem: az egy giga ram és a 8 GB belső memória kevés.
Az első némi akadozást produkálhat, a második meg akkor is gond, ha van SD-d. Ha sok appot telepítesz, még ha költöztetsz is SD-re, a 8 gigából a rendszer alapból megesz 4-et, a maradék szűkös, pár havi használattal előállhat, hogy az OTG (ha van hozzá egyáltalán) frissítés nem fog tudni letöltődni, mert kevés lesz neki a hely.
Szerintem kicsit szánj rá többet, nézelődj tovább és válassz valamit min. 2 GB rammal és min. 16 GB belső tárral.
Találtam még egyet, csak ennek meg a kamerája nem túl jó...
Nem rossz de inkább az X5 Pro ami valamennyivel jobb a tesztek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!