Jó telefonok 50. 000 Ft körül?
???
Belső kamerája is legyen
???
Mindegyik mobilnak belső kamerája van, de nekem az a gyanúm, hogy te előlapi és hátlapi kamerákra gondolsz.
Itt találtam egyet, aminek az aksija sem vészes:
XIAOMI REDMI 3, 42.380 Ft - [link] Itt ugyanaz, kicsit drágább (majdnem 50.000) - [link] (kapható egy pár változatban).
Akkor ez lesz a te telefonod:
Mielőtt azt mondanád rá hogy noname a Xiaomi jelenleg az 5. legnagyobb telefonos cég,csak nálunk nem annyira ismert.Jellemző rájuk hogy mindig ár/érték bajnok telefonokat gyártanak,jó a minőségük,a MIUI jól optimalizált,a magyar ROM 3 havonta kap frissítés(az Eustock féle ROM).Olvasd el a tesztet,ennyiért jobb telefon még talán az Redmi Note 2,vagy kb. hasonló szintű Meizu M2.
A garanciát a WayteQ adja.
Ha már az akkunál tartunk akkor nagyon sok telefon jóval többet tud mint a Xiaomi red 3.
Az Oukitel 6000, Oukitel 4000, Ulefon Power, Bluboo X Tauch. Vagy a Doogee T6 is. Küldöm itt.
Én ezt használom már pár hete: [link]
(Ha kell valakinek kuponkód az ingyenes szállításhoz, akkor írjon)
Nagyon szép képeket és videókat csinál! Erős hardver, idáig nem tudtam megakasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!