Iphone 5S-en hogy tudok zenéthallgatni? Bővebben lennt.
Figyelt kérdés
Főként ingyenes alkalmazások érdekelnének,mert gépre nemtudom letelepíteni az itunest.2016. ápr. 12. 20:35
1/4 anonim válasza:
Én az iphonenen úgy hallgatok zenét, hogy letöltöttem a Deezer-t és azon hallgatok mindent, igaz ez 3 hónap ingyenes utánna fizetős, olyankor csináld azt ha lejár hogy letorkoltátok és ujraletoltod, majd egy új e maillal beregisztrálsz(nem sok idő 2p)Én is már 3 karót regisztraltam
2/4 anonim válasza:
Letörlöd, bocs csak a billentyűzetem rossz
3/4 anonim válasza:
Spotify. A próbaidő után is "ingyenes", csak időnként reklámokat tol a számok közé, nem lehet korlátlanul léptetni a számok között és úgy emlékszem, hogy csak véletlenszerű lejátszás lehetséges. Ha ezekkel együtt tudsz élni, akkor jó lehet.
Ha nem, akkor maga az alkalmazás ingyenes, de a szolgáltatásért fizetni kell. Nem vad összeg, szerinte megéri (de kb. ugyanez lehet igaz a Deezer-re, bár azt én sosem szerettem).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2016. máj. 10. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!