Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5s Németorszagból?

Iphone 5s Németorszagból?

Figyelt kérdés
Egy apróhirdetésben találtam..minden rendben van vele..2 hónapot használta az illető..de egyik ismerősöm mondta h kérdezzek rá hogy van-e valami papirja hogy kifizette és nem részletre vette (amit ha nem fizet az én telefonon kapcsoljak ki gondolom)..de erre az eladó azt mondta hogy nincs papirja róla de az IMEI szam kimutatja h ki van fizetbe.
2016. ápr. 12. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen naív vagy . 2 hónap és nincs papírja.
2016. ápr. 12. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Az IMEI szam alapjan azt irja hogy valid purchas..vagy ez semmit nem jelent?
2016. ápr. 12. 16:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Fuu te vagy már fogyaték.

Amúgy jaja, vedd meg nyugodtan, tuti vétel!!!

2016. ápr. 12. 16:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem kell egyből ilyen csúnyán leszólni..nem volt még iphoneom..arra voltam kivancsi hogy ha az IMEI szam alapján azt irja h a vétel legális volt akkor lehetséges-e hogy részletre vette amit majd nem fizet?
2016. ápr. 12. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem csak lehetseges, hanem... mi a bizonyitek, hogy o vette?

Siman lehet lopott is, amit _meg_ nem tiltottak le. Még.

2016. ápr. 12. 16:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyet kell hogy értsek az előző válaszolóval,semmi garancia nincs arra hogy 1 hét múlva is be fog kapcsolni.Ha nincs papír nincs pénz ilyen egyszerű.
2016. ápr. 12. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Na pontosan ezert nem veszek se telefont, se gps-t, se laptopot, se semmilyen elektronikai eszkozt aprohirdetessel. Vagy szemelyesen, vagy megbizhato online webaruhazbol. Ezt ajanlom mindenkinek.
2016. ápr. 13. 09:36
 8/8 anonim válasza:
szerintem ne vegyed meg
2016. ápr. 14. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!