Ebayen biztonságos ettől Iphone-t vásárolni? Többi lent.
Ebay-en akarok venni egy Iphone 5s-t mert ott sokat találtam nagyon olcsón, volt ami nem nézett ki megbízhatónak de találtam egyet ami olcsó és megbízhatónak néz ki. Itt a link légyszives valaki írja meg, hogy mit gondol erről, esetleg vásárolt e már innen.
Link: [link]
1. Kizárt hogy te többször is papír darabokat kaptál. Akkor hogy lehet valakinek 99.2 % az értékelése. DE egyébként ha normálisan megreklamálod lehet a reklamációnak következménye. De ez a telefon nem is olcsó ahhoz képest hogy 4" a kijelző. Meg ott van még a szállítás 21.40 USD. Alatta pedig 43.94 USD. Ezt nem tudom mi. Magyar nyelvet tudja??? Áfát, vámot számoltad ?? Ezt már nem hívják semminek , nem hogy telefonnak. De én javaslom a Tinydeal-on nézz szét. Mi már nagyon sok dolgot, apróságtól kezdve tablet , telefonig rendeltünk, és még semmi hiba nem volt vele.
Ezt nézzd meg, jóval többet tud mint ezaz iPhone .
Ne vegyél,kamu az egész!!
Lehet, hogy olcsó, vagyis olcsóbb mint Magyarországon, de az biztos, hogy nem eredeti.
Sziasztok!
Én is vásároltam már telefont Ebay-en. Igaz nem javítottat.
Vámot, áfát számold bele, ha tőle akarsz rendelni. (kb +30%).
Vagy nézz körül a német Ebay-en, ott se vám, se adó (bármelyik EU-s országból rendelsz, azokra nincs vám, se adó).
Ha nem azt kapod, amit rendeltél, és jogosan reklamálsz, akkor visszafizetést kapsz, ettől nem kell félned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!