Melyik 2016 legjobb csúcsmobilja?
Figyelt kérdés
Telefon választás előtt állok. Szeretném magamnak mindig a legjobbat és a legújabbat, de bizontalanítò a sok kritika egyes telefonokra amik tetszenek. Ezért segítséget szeretnék kérni. Amatőr szinten értek a telefonokhoz.
Szeretnék egy olyat ami eleget tesz az elvárásaimnak.( pl.: gyors, nem fagy le, erős processzor, min 2-3 GB RAM, 5.2 vagy 5.5-ös kijelző, mindig kap új szoftvert) Kihasználnám minden tudását. Ár, márka lényegtelen.
Köszi a segítséget. :)
2016. ápr. 8. 21:01
21/29 anonim válasza:
Figyelj, nekem mondjuk a Fifa16-nál szokott egy picit melegedni(nem tűz forró), de nincs olyan telefon ami ne melegedne. Facebooknál, videózásnál csak langyos.
22/29 A kérdező kommentje:
Megpróbálom azt az új HTC-t. :D
2016. ápr. 15. 12:25
24/29 A kérdező kommentje:
Aha, megtetszett egy videóbol. :)
2016. ápr. 23. 04:29
25/29 anonim válasza:
az a telefon nekem is nagyon tetszik:D na de akkor sok sikert hozzá:)
26/29 anonim válasza:
Nexus 6P-t írtam régebben, de a HTC 10 megjelenése eszembe jutatta ezt a kérdést, és gondoltam megírom, hogy jelenleg (szerintem) a HTC10 a legjobb 2016-os csúcsmobil, de látom már te is rátaláltál :D
27/29 anonim válasza:
Huawei Nova Plus, imádom, 256 gb memória kártyával bővíthető( nekem az van benne) 16 mg pixeles kamera, 4k uktra Hd videó,gyors, igaz hogy a samsung gyorsabb, de az s7 edge akkumulátora nem tud olyan hosszú üzemidőt. Megállás nélkül netezek vele 4G hálózaton, ( 17óra üzemidővel) gyönyörű 4k videót készít, ezért kell bele nagy memória kártya, 3 gb ram a pillanatnyi memória, pont elég...5,5 ös a kijelző és 3300 mh órás az akku,( sohasem melegszik) van benne NFC fizetés, szóval tud annyit mint az s7 edge csak fele annyiba kerül, annyi hogy sajnos nem vízálló, de a leejtést bírja ( sajnos 2 x is leejtettem, de semmi baja, bér can rajta védő üveg meg tok) csak ajánlani tudom, még a 8K videót is le tudja játszani! Csak ajánlani tudom!
28/29 anonim válasza:
bocsi a helyesírásért, de már nem volt időm javítani....
29/29 anonim válasza:
Szerintem az One Plus 3 a legjobb mobil jelenleg. Nem véletlen hogy limitált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!