Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik 2016 legjobb csúcsmobilja?

Melyik 2016 legjobb csúcsmobilja?

Figyelt kérdés

Telefon választás előtt állok. Szeretném magamnak mindig a legjobbat és a legújabbat, de bizontalanítò a sok kritika egyes telefonokra amik tetszenek. Ezért segítséget szeretnék kérni. Amatőr szinten értek a telefonokhoz.

Szeretnék egy olyat ami eleget tesz az elvárásaimnak.( pl.: gyors, nem fagy le, erős processzor, min 2-3 GB RAM, 5.2 vagy 5.5-ös kijelző, mindig kap új szoftvert) Kihasználnám minden tudását. Ár, márka lényegtelen.

Köszi a segítséget. :)

2016. ápr. 8. 21:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Huawei Nexus 6P - garantáltan meglesz az Android-élmény, mert ez magának a Google-nek az egyik refernciatelefonja, ezért mindig kap frissítést, mindig az elsők között, és emelett erősen felsőkategóriás. Van nála erősebb is, de nem tudnál olyat csinálni rajta, aminek ne felelne meg, ráadásul egy jó ideig nem avul el, mert még Android O-ra is frissülni fog.
2016. ápr. 9. 16:40
 12/29 anonim válasza:
S6 edget vegyel
2016. ápr. 9. 22:12
 13/29 A kérdező kommentje:

Huh, köszönöm a sok gyors választ, hasznos mindegyik.

Iphine tulaj: örülök hogy ilyen részletesen leírtad a véleményed, de jobban vonzódom az adroidos telefonokhoz.:)

Amit kifelejtettem (elnézést kérek) hogy bővíthető legyen, így a nexus mobilokra nem tudok reagálni.

Ami az S7edget illeti, Amoled... Hallottam hogy hajlamosak "beégni" és ha netalán előfordulna, nagyon nehéz a javítása. Megéri kockáztatni ha azt választom?

Aki tud, kérem a MediaTek processzorokrol írjon vélemént (pl x10 x20) és az ezt haszáló telefonokról.

Köszönöm :)

2016. ápr. 10. 01:17
 14/29 anonim ***** válasza:
Igaz, 2015ös mobil, de még senki nem írta. Ha a pénz nem számít akkor Sony Z5 prémium vagy sima Z5 mind a 2 bővíthető, erős és egyik sem fog lefagyni. Nekem Z5-m van és imádom semmi bajom nincs vele, mellette van már egy igen öreg Sony Z(3 éves) de még a mai napig tökéletesen működik, úgyhogy bátran ajánlom neked a Z5-t. Vagy még esetleg a Sony xperia x performance, egy hónap múlva már azt hiszem lehet kapni.
2016. ápr. 10. 10:54
 15/29 anonim válasza:
Nekem Nokia Lumia telefonom van már 1,5 éve. Nemrég frissíttem Windows19-es op-ra, ami remek. Még mindig nagyon gyors, olyan, mintha most kaptam volna. Nagy a belső memóriája. ÉS MÉG EGYSZER SEM FAGYOTT LE! Hátránya, hogy az Áruházban nincsenek olyan jó appok, van ami teljesen hiányzik. Pl Snap, Insta.
2016. ápr. 10. 11:15
 16/29 anonim ***** válasza:
lumián az instagram már kint van beta állapotban és olyan mint az androidos verzió
2016. ápr. 10. 11:40
 17/29 anonim ***** válasza:
sony xperia z5-öm van és nagyon szeretem. nagyon szép képeket készít,este is nagyon szépek. és érzőgik rajta a prémium kialakítás.ip68-as szinten vízálló is.gyors, gördülékeny és még egy darabik biztos lesz rá frissítés
2016. ápr. 10. 12:57
 18/29 anonim ***** válasza:

sony xperia z5 premium-ot vegyél.

nekem z3-am van de én ilyen típusú telefont tervezek venni. Nagyon szép a 4k-s kijelzője, és a dizájnja nagyon szép.

2016. ápr. 10. 12:59
 19/29 A kérdező kommentje:

Z5-ösök: Nem éreztétek hogy melegedne a készülék? A Snapi 810 miatt kérdezem mert ez az a kritika ami hátráltat tőle.

Feltűnt még az Xperia M5 is ami újjlenyomat-olvasó nélküli de ugyan az mint a Z5.

Imádom a Sonyt, jelenleg is Xperia SP-m van. Kezdetben tökéletes volt csak egyre több appot kezdtem el használni és elfoglalta az 1Gb RAMot. A 2x1.7 es proci is gyenge már.

2016. ápr. 10. 18:05
 20/29 MynameisBond válasza:
Sony Xperia Z5 Premium 128BG
2016. ápr. 10. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!