Xiaomi redmi note 2 jó telefon?
"Azt hallottam róla, hogy gyorsan belassul"
Honnan hallottad ezt?
Szép is lenne ha egy Helio X10-el lassú lenne.Amúgy a kategóriájában a legjobb.
December óta használom, ezt tudom elmondani róla:
- a teljesítmény nekem pont elegendő, a játékok hidegen hagynak, arról nem tudok nyilatkozni.
- a frissítés rendszeres, egy hónap alatt több érkezett, mint az előző Sony-hoz két év alatt.
- nagyon jó DAC és fejhallgató kimenet, akár nagy impedanciás fejhallgatókat is meghajt. Tényleg nagyon szép a hangja.
- a MIUI nagyon jól beállítható, témákkal testreszabható. A root megoldás alapból a rendszer része.
- az infra távvezérlő csak igen nehézkesen állítható be, de hasznos, ha hirtelen nincs kéznél a valódi darab.
- jópofa az RGB értesítési LED, rögtön látszik, mi érkezett.
- a hátlap tud nyiszogni, de olcsó csere darabok rendelhetők, többféle stílusban.
- nincs LTE 800. Ezt mindenki máshogy éli még, de belátható, ennyi pénzből nincs tökéletes eszköz.
- a kamera gyors, a képminőség nekem megfelelő.
- a tárhely nagy (Prime) még soha nem láttam a 'megtelt' táblát.
- egyszer újra kellett telepíteni (factory reset) mert a Viber frissítése után az automatikus email frissítés/letöltés nem működött.
- az alap beállítások szerint gyorsan bezár minden háttérbe került alkalmazást (5 perc), itt kézzel kell módosítani, ha zavaró.
990 FT,GLS szállítja.Igen itt van Magyarországon.A garanciát ők adják:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!