Szerintetek milyen a Samsung Corby?
valóban nagyon megoszlanak a vélemények, olyannyira, hogy már attól féltem rosszul választottam, mert neten ugyan utánanéztem és nekem külsőre is megtetszett (nagyon), ezért azt kértem szüleimtől, hogy corbyt vegyenek, már leadtam a rendelést, amikor olvastam a sok negatív véleményt. Ma megkaptam a telót, és nagyon nagyon jó. Írták páran, hogy lassan reagál, ez nem igaz, gyors és pontos. a hangja tiszta, szép, ebben az árkategóriában meg főleg nem rossz, viszonylag jó képeket csinál, sok hasznos apróság van benne(pl. mértékegységátváltás, zenefelismerés), szerintem okos telefon. Sok minden van benne ami felesleges ugyan, de nekem nagyon bejön, pl az intelligens feloldás, intelligens gyorshívás, fényképes névjegyzék (bár ez nem újdonság) Imádom :)
Az érintőképernyőt meg kb 10 perc alatt teljesen meg lehet szokni, praktikus és öröm használni, pedig féltem tőle, főleg az sms-ezés miatt, de az is ugyanolyan gyors, mint a hagyományos telóknál.
én csak ajánlani tudom, szép, dizájnos, modern, fiatalos, de fekete hátlappal idősebbeknek is remek választás szerintem, annak aki érintőképernyős jó kis készüléket akar, elfogadható áron. De még elfogult vagyok, mert nagyon új a kis drága :)
19/L
Nekem az van és elégedett vagyok vele;) [kamerája mondjuk lehetne jobb..de ha annyira akarok fényképezni akkor fényképezőgépet:)]
Amire nekem kell az az hogy telefonálni tudjak,zenét tudjak hallgatni.
Ízlések és pofonok,nekem bejött:)
17/L
Inkább az S5230 az jobb
Mindkét telefon volt már a kezemben (és nekem sincsenek igények,nem netezek rajtuk meg ilyenek)
A corbyba tetszet h levan kerekítve amugy szinten ugyan olyan min az S5230
Csak az S5230 jobb mert..: nagyobb kijelző
jobban reagál
több megapixel
jobb kialakítás(belülről)
és jobb hangzása is van
Kétségtelenűl az S5230 a jobb árban szinte együtt mozognak
Énis csak azt tudom mondani h nagy SZAR a Corby 2 napot bírt ki nálam és SOHA nem vennék mégegyszer olyat annyira csalodtam..pedig nemis győtörtem a telót..Szánalom h cég egy ilyen telefont a piacra dobott..
Nekem is corbym van, sokan ocsárolják az tuti, de nekem nagyon bejött. Minen van rajta amire szükségem van, jo még h a tmobilosoknak ingyen facebookos, az érintöképernyöje sem lassú, jo a hangzása, szval én szinte csaj jot tudok mondani (az egyetlen hiba: nincs wifi), de ez egy olcsóbb telefon, szval nem rossz. És az is igaz, h már jónéhányszor leejtettem a betonon is és a képernyön még egyetlen karcolás sincsen!!!
Tényleg ilyen tinitelefon, könnyü kezelni, szval nem egy iPhone de én ténlyeg csak ajánlani tudom.
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!