Szerintetek milyen a Samsung Corby?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 19:06
1/22 anonim válasza:
4 betű:S:Z:A:R ez egy semmifon!egy tégla is többet tud ennél!
2/22 anonim válasza:
ha van egy 4-5 éves gyreked annak jó mer olyan szép színes meg megtudja rágni, meg lehet dobálni másra nem jó ez olyan mint egy gyerektelefon amit nyomkodsz és hangokat ad ki
a corby árárért sokkal jobb telókat kapsz
pl: SE k800,SE w595,Samsung S5230
ezek jutnak így kapásból eszembe
3/22 anonim válasza:
Nekem ez van. Eleinte utáltam, mert itt a sok jóakaró, mindentudó azt írta, mint az első válaszoló. Aztán rájöttem, hogy nem is olyan rossz. Bár nincsenek extra igényeim, de a tájékoztatójában le van írva, mit tud, ha az elég, akkor nem érdemes fikázni miután megvetted. Persze van néhány dolog, ami lehetne benne jobb, de ezekkel együtt lehet élni, nem kell azért egy sokkal drágább telót venni.
4/22 anonim válasza:
szerintem ronda is meg nem vmi okostelefon.
5/22 anonim válasza:
Nekem is Corby van, de nekem nagyok az igényeim...
2 megapixel kevés, lehetne nagyobb a kijelző...
6/22 anonim válasza:
Nekem samsung corbym van és teljesen megvagyok vele elégedve.Azok nemtudják hogy milyen akiknek nincs.
7/22 anonim válasza:
hugomnak van Corbyja, örülök hogy nem nekem, max telefonálásra jó meg hogy csilli-villi színes, az érintő kijelzője nem túl jó, és néha már ütni kell hogy észre vegye magát:D
8/22 anonim válasza:
kerékpározáshoz nagyon jó, ledobtam már egypárszor 20 méter magasról is, és még mindig működik! :D
9/22 anonim válasza:
az viszont nálam nem igaz, h ütni kell söt olyan érzékeny;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!