Egyes embereknek hogy tud bejönni a Samsung Diva?
Képen nekem is tetszik, de azt mondják élőben csúnya. Nem láttam még, majd egyszer rákukkantok :D
Fiú vagy igaz?XD
Ezt az "egyes emberek"- et most sértésnek veszem. Nekem kifejezetten tetszik, és nem tudom, miért kell leszólni, akinek tetszik. Ha neked nem, az a te dolgod.
Ez pontosan ugyanolyan, mint ha én megkérdezném, hogy "Fúúúúj egyes emberek szeretik a tökfőzeléket?" Mintha ezzel bárki kevesebb lenne. Nagyon el lehetsz szállva magadtól. Gondolom neked valami hú de menő telefonod van 900 megapixeles kamerával és okostelefon, és hogy tud egyes embereknek tetszeni a Díva?
Anyám...
Nekem nagyon tetszik..... Most vettem a ballagási pénzemből, és abszolút megérte.
Engem pontosan a külseje fogott meg. A steppelt hátulja engem kis táskára, vagy kagylóra emlékeztet. A gyémánt alakú gombja pedig kihangsúlyozza, hogy lány/nő a tulajdonosa. Olyan DIVÁS... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!