Mi az az ájfón? Mindenki erről beszél, de nem tom, h mi az!
Figyelt kérdés
kicsit le vok maradva!2010. ápr. 5. 14:16
2/11 A kérdező kommentje:
miaz az iphóne? ez valami UFO neve?
2010. ápr. 5. 14:21
3/11 anonim válasza:
Apple csodatelefon. Hát párszor próbáltam de nem jön be. Nem nyűgözött le hiába nagyon okos. Nem nagyon jönnek be az érintő képernyős mobilok.
4/11 anonim válasza:
àjfón... :D
iphone: az apple èrintőkèpernyős telefonja, jelenleg is erről írok neked... ;)
5/11 A kérdező kommentje:
ahha! aki az ájpodokat gyártja???
2010. ápr. 5. 14:24
6/11 anonim válasza:
így van, az ipodokat, az imaceket ès az ipadeket.
7/11 anonim válasza:
Én úgy menekülök az érintőképernyős telefonok elől, mint a szél. Egy évig volt, elegem lett belőle, de nagyon.
10/11 anonim válasza:
Az egy mobiltelefonmárka(tudom, h régi a kérdés, bocs)!!! Nekem is van, 5S-es, és jó fajta, sok tárhellyel, rengeteg szuper kortárs híresség videoklipje van rajta, és jó erős hangszórója is van. Fantasticooo!!! :D:D:D
Am ezüst színű, eredeti nevén asztroszürke(nemtom, minek ez a h lye név hozzá, de így vettem 1 éve...)
22/nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!