Sony M4 aqua milyen minőségű képeket készít?
Figyelt kérdés
Első sorban azoktól kérdezem akiknek volt/ van m4 aqua-ja
.Milyen minőségű képeket készít?A mostani telefonom egy Microsoft Lumia 535 -és szerintem ha jó a fényviszony elég szép képeket csinál, kivéve sötétben akkor borzalmas..Mivel én nagyon sokszor használom a kamerát nekem a telefonoknál ez fő szempont.Víz alatt nem akarom használni , csak a mostani telefonom kijelzője elég érzékeny a nedvességre és ha párás a levegő akkor képtelenség chat-elni , vagy bármi mást megnyitni.
2016. ápr. 2. 11:54
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Látszik, hogy mennyire homályosak, kinagyítva sehol egy éles részlet, borzalmas. Szerintem egy Huawei P8 sokkal jobb alternatíva, és a kamerája is sokkal szebb képeket csinál.
3/3 anonim válasza:
Nekem volt egy sony xperia z-m, azt levaltottam egy m4 aquara, es mist egy lg g3am van. Hat azt kell hogy mondjam, a sony xperia z ami sokkal idosebb telefon, jobban vitte a jatekokat is, es a kameraja is szebb volt. Az m4 nekem nem jott be, szerencsere azt ingyen kaptam, de amint megvettem a g3at oda adtam unoka ocsemnek, neki tetszik, hiszen elotte egy galaxy ace volt neki. De azt ajanlom mennj el, fogd a kezedbe, akar egy szolgaltatonal is kiprobalhatod. Nekem nagy csalodas volt az xperia z utan, pedig az nem egy mai darab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!