Nokia 5230 vs. Nokia 5800?
Figyelt kérdés
12/L melyiket kérjem?? én személy szerint az 5800-ra hajlok..de nem tudom.. szerintetek melyiket kérjem?? mennyibe kerülnek??2010. ápr. 5. 12:06
1/4 anonim 

válasza:

5800, mert van benne wifi.
5230--45000 körül
5800--tmobilnál 65000 ft.
amúgy én is e kettő között vacilálok:)
16/l
2/4 anonim 

válasza:

12 évesen tanulj és barbie babázz még...max egy Nokia 1680 purple az még illik is hozzád! :)
3/4 anonim 

válasza:

5800, többet tud. sokkal. Amúgy a PhotoHall-nál most részletre is meg lehet venni, mert én is ezzel a mobillal szemezek.
4/4 A kérdező kommentje:
a második hozzászólónak üzenem h nem ez volt a kérdés..és ilyenekre nem vok kiváncsi..és amúgy sztem 12 évesen a mai világban senki nem barbizik..maga/te sem barbiztál 12 évesen vagy ha igen akkor az már nagyon régen lehetett................:@
2010. ápr. 11. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!