Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tud ennyivel többet a 640 xl?

Tud ennyivel többet a 640 xl?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Régi androidos telefonom váltanám Windows-os ra, és két telefon jött nálam számításba a lumia 640 és a 640xl.

A 640-hez képest jobb annyira hogy megérje érte többet fizetni? vagy pedig ugyan olyan és nem éri meg.

2016. ápr. 1. 21:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem sima 640 lte van, ez is nehezen fér bele a zsebembe az xl ennél is nagyobb, na meg windowsos telefonért ennél többet kiadni pénzkidobás.
2016. ápr. 2. 11:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdés mennyiért többér,kamerája sokkal jobb,azt hiszem prociban is kicsit jobb.Ha szereted a nagy telefonokat akkor szerintem nem rossz választás.
2016. ápr. 2. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 2. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
2-es minek a nagy proci wp-re? Ígyis-úgyis retek, nagyon nem fog beledögleni egy alkalmazásba sem, mert nincsen rá semmi normális.
2016. ápr. 2. 20:39
 5/7 anonim válasza:
100%

A retekség szerintem eléggé egyénre válogatja.

Egyetemre járok, dolgozok és utazok elég sokat. Nem volt még olyan helyzet, amiben nem lett volna segítségemre. Nincs mondjuk spec igényem, pl nem kell inzulinos appot használom, de az, h mekkora retek, sztem eléggé elfogult és csorbított vélemény.

Nekem az a véleményem, hogy ennyi pénzért nem nagyon lehet jobb telefont kapni és a személyes véleményem még az, hogy nekem nem ér meg egy ilyen eszköz 100.000-es összeget.

Üzemidőben, gyorsaságban és a fentebb említett helyzetekben szolgál becsületesen. (640 LTE).

Szval, világbéke!

2016. ápr. 7. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Hosszas meggondolás után végül is megvettem és aki szidja az nyugodtan egyéni szocproblem. Tényleg adódnak nehézségek mert nehezen lehet elmenteni valakinek a számát vagy legalább is még nem jöttem rá az egyszerű változatára de sok esetben jobban teljesít mint a Samsung s6 edge

2016. ápr. 26. 16:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak majs ne szidd a messengert, meg a vibert ha nem akar értesíteni. Nem a kisujjamból vettem hogy retek, nekem is ez van, bár nem a telefon a szr, hanem a wp.
2016. ápr. 26. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!